Dana 24. 7. u prekrasnom ambijentu beach bara “Colosseum” u Opatiji održana je spektakularna modna noć pod organizacijom Kristine Jezernik, koja je ujedno i vodila program modne revije .

Modna revija pod nazivom “Fashion Theatre” prva je službena revija ovakvog karaktera, te će se održavati i u drugim prostorima. Naziv potječe od Théâtre de la Mode. Fashion Theatre je 1945-1946 bio touring izložba modnih lutaka, oko 1/3 ljudske veličine, izrađenih od najboljih pariških modnih dizajnera. To je bilo osnovano kako bi se prikupila sredstva za preživjele u ratu i pomoglo oživjeti francusku modnu industriju u razdoblju nakon Drugog svjetskog rata.

969232 10200209518299006 233455119 n Fashion Theatre: Spektakularna modna noć

Na ovogodišnjem Fashion Theatre predstavitile su se tri mlade i talentirane dizajnerice iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske – Anna Licina, Danka Karovic, Nevenka Buzov

Dizajnerice su izuzetno bile zadovoljne i ponosne što su bile dio ovog projekta, a za kupnju njihovih kreacija zainteresirale su se mnogobrojne gošće.

Za glamurozne frizure pobrinule su se vješte ruke sjajne frizerke Snježane Tuhtan & Salon Aniks, dok su make up preuzele vješte ruke crnogorske manekenke Slavice Nogulović, koja je također bila jedan od prekrasnih modela.

slavica nogulovic Fashion Theatre: Spektakularna modna noć

Crnogorska manekenka Slavica Nogulović

Od ostalih modela koje su prezentirale prekrasne kreacije, bile su Mia Mašić, Jasmina Radičević, Sanja Dobrić, Patricia Maria Šimić, Tamara Čančar, te kao što smo prethodno spomenuli, Slavica Nogulović – predstavnica na svjetskom izboru MISS TOURISM INTERNATIONAL .

Modnu reviju su posjetili brojni u zvanici od kojih je bila i specijalna gošća Elena Stefanovska – TV voditeljica iz Makedonije, koja je iznijela svoje dojmove o modnoj reviji pred publikom.

 

Comments