Čizme iznad kolena, sa visokom potpeticom ili sasvim ravne, postale su komad koji je opčinio sve žene ovog sveta, pa je nemoguće da ni ti nisi “pala” na ovaj trend. Ukoliko jesi, onda sigurno neprestano istražuješ načine na koje možeš da ih nosiš, a zaista najlepše od svega jeste to što se mogu kombinovati sa različitim odevnim komadima, stilovima, te se mogu nositi od jutra, pa sve do večeri i noćnih izlazaka. Izdvojili smo neke od atraktivnijih autfita koji bi bez ovakvih čizama bili sasvim obični, te u njima pronađi slobodno neke ideje za svoj naredni izgled.

Slobodno prepusti sebi na volju, te malo eksperimentiši materijalima, njihovim teksturama i volumenom. Odličan način na koji možete poneti svoje čizme, nebitno od kojeg materijala one bile, uvek možeš poneti uz džemper haljine koje su podjednako popularan trend ove zime. Uz samo dva komada, odnosno jednu haljinu i jedan model obuće, bićeš uvek fantastično stilizovana, te će to svako iz tvoje okoline i primetiti.

overknee boots 1 #FashionInspo: Kako da stilizuješ čizme iznad kolena overknee boots 2 #FashionInspo: Kako da stilizuješ čizme iznad kolena
Comments