Ovaj dan u mesecu rezervisan je za izdvajanje omiljenih beauty proizvoda iz prošlog meseca. Predstavljamo vam pet omiljenih u nadi da ćete ih isprobati i svoje impresije podeliti sa nama.

Prvi proizvod koji nas je osvojio je Nivea Micellar Cleansing Water. Definitivno najbolja micelarna voda koju smo do sada probale. Savršeno čisti kožu lica i neguje je.

41 February Beauty Favourites

Tu je i L’Oréal Miss Manga Mascara na čijoj smo sjajnoj prezentaciji i bile. Uvek se obradujemo odličnim maskarama iz ove kozmetičke kuće.

3 1 February Beauty Favourites

Garnier Neo Deodorant predstavlja potpuno novu liniji dezodoransa koju morate probati. Reč je o prvom Garnier antiperspirantu u formi suve kreme, sa 80% sastojaka za negu kože.

2 1 February Beauty Favourites

Teint Idéal predstavlja Vichy! Podloge za lice sa novom formulom. Blistav tečni puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mešovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena.

1 2 February Beauty Favourites

Za kraj tu je YSL Manifesto L’Elixir! Note koje su obeležile februar! Bazna nota donosi nezamenjivu auru vanile, zrna tonke i sandalovine, koji elegantno obavijaju buket belih latica.

51 February Beauty Favourites

Jovana Katić 

Comments