5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ljubav je centralna tema, srž naših života. Ona nas ispunjava, diže; sve male, uobičajene stvari ona boji u najlepše boje i čini ih neverovatnim, nezaboravnim i veličanstvenim. Ona se ne može opisati, svaka reč, svaki opis je patetika; ona se mora osetiti! “Ljubav je samo reč, dok ne dođe osoba koja će joj dati značenje.”

Roman “Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene” je nastavak prelepe ljubavne priče, nastavak romana “Izvini, ali ti si moja ljubav” (iz 2007. godine) po kome je snimljen popularni film. On upravo i govori o veličanstvenosti prave i iskrene ljubavi i bavi se pitanjima da li ljubav zaista postoji, ima li ona rok trajanja i što je najvažnije – može li trajati zauvek? I, da li je odgovor na sva ova pitanja jednostavno – ljubav? Jer voleti znači imati hrabrosti da sanjaš, da tragaš za svojom srećom, a kada je konačno pronađeš, da je nikada više ne ispustiš…

Ovo izvanredno delo spaja dvadsetogodišnju Niki i dvadeset godina starijeg Aleksa. Upoznali su se, zavoleli, izborili za svoje snove, svoju sreću i sada su zaljubljeniji nego ikad! Aleks radi u marketingu, dodeljuju mu novi, interesantni projekat i prelepu, zanosnu asistentkinju koja je, izgleda, bacila oko na njega… Niki studira književnost, upoznala je mnoge nove ljude, između ostalih i izvesnog Gvida koji na sve načine pokušava da privuče njenu pažnju. Tu su i Talasi, Nikine najbolje drugarice – Oli, Erika i Dileta. Da li će njihovo prijateljstvo biti isto kao nekada, pogotovo sada kada su sve zrelije i kada su pred njima novi izazovi? I Aleks ima svoja tri druga – Flavija, Enrikea i Pjetra koji preživljavaju bračne krize, što ga navodi da se zapita je li tačna ona priča o krizi sedme godine?

Aleks, romantična sanjalica, ipak odlučuje da zaprosi Niki pa kud puklo da puklo! Zaljubljen je, voli je, ne može da zamisli i jedan dan bez nje tako da je sto posto siguran u svoju odluku. Osećanja mu jesu uzvraćena, Niki zna da je Aleks ljubav njenog života, ali da li je ipak previše rano za udaju? Da li će nešto propustiti? Da li će njihova ljubav prebroditi sva iskušenja? I, na kraju krajeva, zar je razlika u godinama presudna za jednu ljubavnu priču?

izvini 44 ali hoces li da se udas za mene federiko mocal 27584 Federico Moccia: “Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene?”

Možda ćete se smejati, možda plakati, u vama će se probuditi razne emocije, možda ćete se i pronaći u ovoj priči, ali svakako nećete ostati ravnodušni

Tvorac ovog romantičnog romana, Federiko Moća (Federico Moccia), rođen je 1963. godine u Rimu. Scenarista je, režiser i pisac. Prvi roman, “Tri metra iznad neba”, napisao je 1992. i praktično ga sam izdao, pošto je svuda nailazio na odbijanje. Roman doživljava veliku popularnost među mladima i počinje u fotokopijama da kruži po školama, tako da ga 2004. ponovo štampa renomirani izdavač. Nastavak ovog romana, “Želim te”, izlazi 2006. godine. Na osnovu obe knjige Moća piše scenarija i režira uspešne filmove. Napisao je i “Ljubav 14” (2008) i jedan roman za odrasle “Čovek koji nije želeo da voli” (2011).

Ako ste nekada pročitali makar jednu njegovu knjigu, znate da je njegov stil pisanja odličan i zanimljiv, da ima prelepe misli i rečenice, i bez sumnje će vam se i ova knjiga dopasti! I naravno, nećete je ispuštati iz ruku dok je ne završite!

Izvor fotografije: internetrobnakuca.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice