Moram priznati da apsolutno uživam u svakom novom proizvodu koji Fenty, odnosno Fenty beauty izbaci na tržište, i jedva čekam da vidim šta će biti sledeće. Rihanna se pokazala kao biznis žena godine (da ne kažem i prethodnih godina) a najnovija u nizu stvari koje Fenty kuća objavljuje je limited edition kolekcija obuće, iza čijeg dizajna stoji dizajnerka Amina Muaddi. Što se mene tiče – ovo bi mogla da bude saradnja godine.

Ukoliko do sad niste čuli za Aminu – dovoljno je da znate da je među njenim fanovima Kim Kardashian West, a početkom godine Lyst je njene modele proglasio za “worlds hottest shoes“. Modeli koje radi poznati su po štikli karakterističnog oblika, i apsolutni su trend ovog leta.

Rihanna je modele brenda Amine već promovisala i nosila ih i sama u kampanji za Savage x Fenty kolekciju nastalu sa dizajnerom Adamom Selmanom, ali sada je došao trenutak za kolaboraciju Fenty x Amine Muaddi. 

Jahleel Weaver, Kreativna direktorka brenda Fenty kaže da je saradnja nastala iz prijateljstva i stilskog razumevanja, i toga što je pre svega već dugo Aminin veliki fan. Svakako, kada pogledate kolekciju proizašlu iz saradnje ovih kreativnih žena, potpuno je jasno da su ova dva brenda savršeno kompatibilna.

Comments