Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Druženje sa sportistima, osvajačima medalja na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu i promocija najnovijeg FIAT 500L Living modela obeležili su vikend u Sportskom centru Milan Gale Muškatirović.

U društvu plivača Velimira Stjepanovića, rvača Aleksandra Maksimovića, kajakaša Marka Dragosavljevića i Milice Starović, reprezentativke u boćanju Nataše Antonjak, reprezentativke u mačevanju Smiljke Rodić, i zlatnih rukometašica Srbije, nastavljena je manifestacija Leto na Galetu, koja okuplja veliki broj posetilaca ne samo zbog sportskih dešavanja, nego i brojne ljubitelje novih automobila.

Jovana Balasevic u novom FIAT 500L Living modelu FIAT 500L Living predstavljen u Beogradu na manifestaciji Leto na Galetu

Jovana Balašević u novom FIAT 500L Living modelu

“I ovaj vikend smo imali čast da ugostimo naše najbolje sportiste, one koji su nas pre samo nekoliko dana obradovali sa više od 30 medalja. Tim naših sportista koji se vratio iz Turske pokazao nam je koliko je važan timski duh, koliko je važno da funkcionišu kao jedna porodica. Nama, u kompaniji, važno je da možemo da ponudimo modele, poput FIAT 500L Living, koji predstavlja upravo i najbolji izbor za jednu porodicu. Leto na Galetu je ponovo u znaku sporta i dobrih automobila”, kaže Boris Čučković, marketing menadžer u kompaniji FAS.

Milan Gromilic sa porodicom u novom FIAT 500L Living modelu2 FIAT 500L Living predstavljen u Beogradu na manifestaciji Leto na Galetu

Milan Gromilić sa porodicom u novom FIAT 500L Living modelu

Novi model FIAT 500L Living nudi opremu dostojnu višeg segmenta, što je i demonstrirano novim kožnim enterijerom, integrisanim navigacionim sistemom i zadnjom kamerom za pomoć pri manevrisanju prilikom kretanja u rikverc. Model 500L Living predstavlja najkompaktnije MPV vozilo sa 5+2 sedišta u svom segmentu, i jedini je model sa nosivošću od 638 litara. Ovaj model se izdvaja po izuzetnoj udobnosti, prostoru i nosivosti, a zbog idealnog odnosa unutrašnjeg prostora i spoljnih dimenzija, predstavlja i najbolji izbor automobila za celu porodicu.

Sportisti osvajaci medalja na MI u Turskoj otkrivaju FIAT 500L Living FIAT 500L Living predstavljen u Beogradu na manifestaciji Leto na Galetu

Sportisti, osvajači medalja na MI u Turskoj otkrivaju FIAT 500L Living

Nova verzija “Living“ predstavlja proširenje 500L porodice, nakon osnovnog i Trekking modela, a proizvodiće se u fabrici u Kragujevcu.

Manifestacija Leto na Galetu trajaće do septembra, a posle FIAT 500L Trekking i FIAT 500L Living modela, posetioci SC „Milan Gale Muškatirović“ moći će da se upoznaju i sa drugim brendovima kompanije Fiat automobili Srbija, poput Jeep-a u julu, dok će avgust biti posvećen modelima brenda Alfa Romeo.

Editors choice