prva Fifi Lapin

Od stotina braće i sestara, ova zečica se izuzetno proslavila. Njeni autfiti se globalno kopiraju, ona je muza velikom broju devojaka koje imaju stila i neodoljivo je ljupka u svim kombinacijama koje poseduje. Inače, poseduje izuzetnu kolekciju najatraktivnijih krpica i među prvima nosi kombinacije, koje su “tek sišle sa piste”. Ona poseduje i francuski šik i njujoršku urbanost i londonsku opuštenost, stoga je jedna od glavnih”It” dama. Roditelji priznaju da su je dosta razmazili, kupujući joj od malih nogu LV, Gucci, Fendi i Prada-u. Ona im je duboko zahvalna, jer su izgradili njen neodoljiv stil. O kome je reč? Reč je o Fifi Lapin, jedinoj fashionisti kojoj niko neće zameriti što stalno nosi krzno.

“Fifi, šta ćeš nositi danas?” je pitanje koje joj najčešće postavljaju. Ona će vam prikazati svoje kombinacije na svom blogu ili će tvitovati o njima. U svojoj karijeri je, između ostalog, dizajnirala za brendove poput Topshop-a, Pimkie-ja, ASOS-a i drugih, napisala knjigu i svakodnevno bila inspiracija mnogima. “Elle” je opisuje kao najstajliš zečicu sveta, a pojavljivala se i “Vogue”-u.

Ukoliko i vi paničite ispred ormana, preturajući po brdašcetu odeće, ne znajući da skockate wow autfit, posavetujte se sa ovom zečicom. Verujte njenom stilu jer ona više voli da nosi štikle nego da jede šargarepu. S obzirom na to da blog piše od 2007. godine, u velikoj arhivi neće biti problem da iskopate nešto baš za sebe.

19 Fifi Lapin 27 Fifi Lapin 36 Fifi Lapin 48 Fifi Lapin 54 Fifi Lapin 65 Fifi Lapin 71 Fifi Lapin 8 Fifi Lapin

Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.

Comments