Kada je reč o crvenom tepihu, naravno, bilo je tu i drugih zapaženih izdanja. Uostalom, crveni tepih nekako uvek i predstavlja svojevrsni izazov – kako se obući da ispuniš očekivanja, ali i da se istakneš u odnosu na ostale? Dakoti Džonson je to i te kako uspelo, a njen izbor je bila crvena Dior haljina koja napred izgleda jednostavno, ali se pravo iznenađenje nalazi iza, na leđima (klik na Insta album).

Bruna Markezine je takođe privukla pažnju svojom toaletom, a haljina koju je nosila podseća na izdanje Bele Hadid sa prošlogodišnjeg Venecijanskog festivala.

U pratnji Donatele Versaće, Filmski festival u Veneciji je posetila i Irina Šajk, a crvenim tepihom je prošetala u Versace haljini upadljive boje.

Sara Sampajo je na crvenom tepihu nosila dve veličanstvene haljine, obe sa potpisom modne kuće Armani. Ako uzmemo u obzir izdanja koja obično bira za ovakve događaje, ostala je dosledna svom stilu.

Armani je obukao još nekoliko poznatih lepotica među kojima su i Kejt Blanšet (čak dva puta), Nikol Varn (takođe dva puta), Naomi VotsElaine Zhong

Jeste, sve su lepe ali je Lejdi Gaga ipak Lejdi Gaga!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/ladygaga

Ivana

Comments