Još nas svega nekoliko dana deli od velikog finala izbora za “Lice godine”, koji je deo svetski najpriznatijeg izbora za nove modele “The Look of the Year”, zahvaljujući kome sve one devojke, koje sanjaju o manekenskoj karijeri, mogu da ostvare svoje snove.

Nakon višemesečnih kastinga, koji su održani u gradovima širom regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Srbija) stručni žiri, na čijem čelu se nalazi iskusni i veoma uspešni scout manager Jelena Ivanović, izabrao je 16 finalistkinja, po četiri iz svake pomenute države.

goga 1 Finalistkinje izbora za “Lice godine” stigle u Beograd

Finalistkinje izbora za “Lice godine” stigle u Beograd

Prelepe devojke, budući top modeli, došle su iz Splita, Budve, Banja Luke, Sarajeva, Novog Sada i ostalih gradova regiona, a sve zajedno su se okupile na večeri u novootvorenom kafe baru “Kelvin”, na Terazijama. Prošetale su se Knez Mihailovom ulicom, a zatim otišle da odmore, jer predstojeći dani će biti puni obaveza – očekuju ih fotosesije, koreografske probe i pripreme za jednu od najznačajnijih noći na njihovom profesionalnom putu – finale izbora za “Lice godine”, koje ćemo pratiti direktno na TV Pink, u subotu, 20. jula od 22.30h.

Comments