Da proslavimo sve majke koje pored brige o mališanima uspevaju i da održe fantastičnu formu – izdvajamo naše omiljene celebrity mame. Od obdaništa do pilatesa, ove mame su uvek u pokretu…

Otkako se porodila i na svet donela blizance 2008. godine, Džej Lo (Jennifer Lopez) se držala zdrave ishrane i redovnog vežbanja, ali kaže da je to što ima decu navelo da shvati da je mnogo bitnije biti dobra majka nego imati savršeno telo. Volimo je!

jlo Fit poznate mame

Dženifer Lopez

Majka mališana Epl (Apple) i Mojsija (Moses) Gvinet (Gwyneth Paltrow) se zahvaljuje svom treneru Trejsi Anderson (Tracy Anderson) što joj je pomogla da se vrati u formu, tj. da bude u najboljoj formi u životu i veiki je fan kuvanja zdravih obroka za svoju porodicu.

gvinet Fit poznate mame

Gvinet Paltrou

Između plesnih treninga, Gven (Gwen Stefani) ostaje u formi redovno se igrajući sa sinom u parku.

gven Fit poznate mame

Gven Stefani

Pored ljubavi prema jogi i trčanju, nova mama Riz (Reese Witherspoon) ostaje aktivna igrajući softbol i odlazeći na klizanje sa starijom ćerkom Avom (Ava).

riz Fit poznate mame

Riz Viterspun

Poznata po svojoj savršenoj figuri, ova australijska manekenka i mama Miranda Ker (Miranda Kerr) kaže da je za pistu spremna zahvaljujući jogi, laganom džogiranju i ishrani baziranoj na kuvanom povrću, svežem voću i ribi.

miranda Fit poznate mame

Miranda Ker

“Veoma je teško naći vremena kada ste majka, ali ja vežbam svaki dan kada mogu sa svojim trenerom”, kaže Dženifer (Jennifer Garner). “Takođe se trudim da odem na trčanje kad god mogu.”

dzenifer1 Fit poznate mame

Dženifer Garner

Super fit mama pevačica Pink kaže da ostaje u dobroj formi tako što šest puta nedeljno radi kardio vežbe sat vremena i sat vremena jogu.

pink Fit poznate mame

Pink

Njam mama Kejt Hadson (Kate Hudson) uživa u pilatesu, plesu i vožnji bicikla, ali kaže da je trčanje za decom jedna od svakodnevnih i najčešćih vežbi!

kejt Fit poznate mame

Kejt Hadson


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments