Par koji se znoji zajedno, ostaje zajedno, zar ne? Nadajmo se da je tako zbog ovih poznatih parova koji su od bolje polovine prešli na partnera za vežbanje…

Glumica Vanesa Hadžins (Vanessa Hudgens) i njen momak Ostin Batler (Austin Butler) uživaju u redovnim časovima joge zajedno.

112 Fit poznati parovi

Vanesa i Ostin

Riz Viterspun (Reese Witherspoon) i njen mužić Džim Tot (Jim Toth) trče redovno po Los Anđelesu.

210 Fit poznati parovi

Riz i Džim

Džesika Bil (Jessica Biel) i dragi joj muž Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) vole da šetaju svoje pse, idu na snowboarding, trče i pešače zajedno, a da ne pominjemo koliko tek vole vožnju bicikla!

36 Fit poznati parovi

Džes i Džastin

Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Kit Urban (Keith Urban) često provode vreme na plaži plivajući ili surfujući kada se Nikol vrati na svoje australijsko tle.

47 Fit poznati parovi

Nikol i Kit

Gven Stefani (Gwen Stefani) koja ima dvoje dece sa roker-mužem Gevinom Rosdejlom (Gavin Rossdale), kaže da je njihov zajednički fitnes režim važan da bi izgledali dobro i osećali se sjajno.

57 Fit poznati parovi

Gven i Gevin

Mila Kunis (Mila Kunis) kaže da je uvek u teretani i čini joj se da je pronašla novog partnera za vežbanje u svom dečku Eštonu Kučeru (Ashton Kutcher) koji joj se često pridruži za svakodnevno vežbanje.

62 Fit poznati parovi

Mila i Ešton

Keti Peri (Katie Perry) i Džon Majer (John Mayer) su redovno viđani kako šetaju brdima Holivuda tokom svoje on and off veze.

72 Fit poznati parovi

Keti i Džon

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) i njen muž Kris Martin (Chris Martin) su redovno viđeni zajedno, i priča se da obožavaju rane šetnje Londonom.

83 Fit poznati parovi

Gvinet i Kris

Metju Mekonahi (Matthew McConaughey) kaže da mu je fitnes prioritet, bilo da se radi o surfovanju ili odlasku u teretanu, a da se njegova žena Kamila (Camila) vrlo rado pridružuje.

92 Fit poznati parovi

Metju i Kamila

Pevačica Fergi (Fergie) kaže da, kada se ona i njen mužić Džoš Dahamel (Josh Duhamel) nađu između svojih prenatrpanih rasporeda, uvek naprave vremena za zajednički džoging.

102 Fit poznati parovi

Fergi i Džoš

Kanje Vest (Kanye West) je pomagao Kim (Kim) da ostane fit i zdrava tokom nedavne trudnoće, tako što su redovno šetali po Los Anđelesu.

113 Fit poznati parovi

Kanje i Kim

Australijski model Miranda Ker (Miranda Kerr) i dragi joj muž Orlando Blum (Orlando Bloom) dele strast prema zdravom životu i fitnesu, i često su viđeni kako napuštaju teretanu zajedno nakon svakodnevnih treninga.

122 Fit poznati parovi

Miranda i Orlando

A s kim vi vežbate?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments