Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ako ste introvertni, a volite da vežbate, grupna vežbanja sa instruktorom (koji je verovatno veseli ekstrovert i deli vas na parove i grupe) su za vas horor sa preznojavanjem u neželjenoj (preteranoj) blizini drugih znojavih osoba. Ovo su aktivnosti koje možete obavljati u blaženoj samoći, ili barem dovoljno udaljeni od ostalih.

Trčanje

Naravno, trčanje. Znate ono kad se prijetljice dogovore da zajedno trče, da bi jedna drugoj pružale podršku i ćaskale usput? E, vama ne treba nikakvo društvo, trčite sami. Ako imate neku lepu šumsku stazu, možete biti sami usred prirode, ali dovoljna vam je i atletska staza na obližnjem igralištu. Možete i plivati, voziti bicikl, veslati – sve su to odlične kardio-aktivnosti koje možete izvoditi sami, a ako usput srećete druge trkače i vozače, oni vas sigurno neće zaustavljati da popričaju, jer verovatno i sami više vole da vežbaju sami.

trčanje 1 #fitnessinspo: Najbolji treninzi za introvertne osobe

Vežbanje kod kuće

Da biste vežbali, ne morate nikuda ići – jedino što vam za vežbanje kod kuće treba više discipline i rešenosti, nego kada nekuda idete sa ciljem da se bavite fizičkim aktivnostima. Ali ovo se može prevazići putem aplikacija za vežbanje – pratite instrukcije trenera onlajn, a kada se vežbanje završi, samo sklopite laptop i nemate nikakvu obavezu da se “socijalizujete” i ćaskate sa ostalim vežbačima, ili se presvlačite sa njima u istoj svlačionici.

Editors choice