U Srbiji počinje sa radom Founder Institute, globalni trening program sa sedištem u Silicijumskoj dolini, koji pomaže preduzetnicima da osnuju uspešne kompanije. Program se sprovodi u saradnji sa mentorima koji su uspešni preduzetnici i traje tri i po meseca.

Trening počinje 22. decembra i sastoji se od radionica koje se održavaju jednom nedeljno u večernjim satima i nedeljnih zadataka koje možete raditi od kuće, tako da nije potrebno da napuštate redovan posao ili druge obaveze.

Trening je idealan za sve koji razmišljaju da osnuju kompaniju ili imaju inovaciju za lokalno ili svetsko tržište kao što su:

· Eksperti

· Inovatori

· Korporativni stručnjaci

· Postdiplomci

· Startapi i drugi.

Trening Founder Instituta ostvaruje zavidne rezultate tako da preko 85% kompanija koje su osnovane kroz Founder Institute trening posluje uspešno širom sveta.

founder institute Founder Institute Serbia: Odvaži se, započni svoj biznis!

Rok za upis je 12. decembar a kotizacija za trening iznosi 400 dolara.

Prijavu možete poslati preko linka Prijava za Founder Institute.

Za samo pet godina u Founder Institute-u je osnovano preko 1800 kompanija u više od 100 gradova iz 58 zemalja. Vrednost njihovog portfolija se procenjuje na 12 milijardi dolara. Za ovaj uspeh zaslužna je i mreža od preko 4500 mentora kojoj su se već pridružili i najuspešniji preduzetnici iz Srbije.

Ukoliko želite da čujete više detalja od direktora Founder Institute u Srbiji možete doći na Informativnu sesiju koja će se održati u sredu 9. decembra sa početkom u 19:30 časova u O3on galeriji, Uzun Mirkova 10 u Beogradu. Za više informacija na raspolaganju su i članovi Founder Institute Serbia tima.

Comments