Dobro je poznato da francuskinje nikada ne drže dijetu, ne preskaču obroke, ne broje zalogaje ni kalorije nego uživaju u hrani a opet se ne goje! Iz čuvene francuske laboratorije Biofar, svetski poznatog i proverenog proizvođača šumećih vitamina dolazi Liposuc, francuski proizvod jedinstvene formule koji sadrži 26 klinički potvrđenih prirodnih sastojaka koji sinergijski deluju na sve mehanizme u procesu mršavljenja.

Francuski vitki uz Liposuc 1 Francuski vitki uz Liposuc

Francuskinje znaju da je tajna u raznovrsnosti i da se gladovanjem kilogrami samo brže vraćaju. Umesto toga, vaši obroci treba da budu raznovrsni i kombinovani uz puno vode koja obogaćena Liposucom posle doručka a pre ručka i večere, postaje najbolji način kontrole nad unesenom hranom jer uvodite ritual obedovanja, prateći svoje navike i disciplinujući se da uz omiljene porcije unesete i dozu vitkosti i energije.

Francuski vitki uz Liposuc 3 Francuski vitki uz Liposuc

Liposuc u svom sastavu sadrži biljne ekstrakte jave čaja, matičnjaka, ploda jabuke, lista belog duda, zelenog čaja, artičoke, zrna zelene kafe, semena grožđa. U uvođenju zdravijih navika i regulisanju telesne težine veoma je važno da imamo dobre primere i da kao i francuskinje malo po malo odbacujemo štetne navike a usvajamo dobre među kojima su francuski odnos prema hrani i navika da same spremaju svoje obroke zaobilazeći gotovu hranu, obavezan doručak, dva puta dnevno piju jogurt kao dezert, uz doručak ili užinu, često nose sa sobom “zdrave grickalice” da ne bi posegli za bilo čime u trenutku gladi…

Francuski vitki uz Liposuc 2 Francuski vitki uz Liposuc

Francuski vitki – to znači da ne preskačemo obroke, da ne brojimo svaki uneti zalogaj nego da zahvajući Liposucu koji postaje naš prirodni saveznik u kontroli telesne težine možemo da uživamo u hrani a budemo vitki i puni energije. Uz sve prirodne sastojke koji regulišu nivo masti i ugljenih hidrata u organizmu Liposuc poseduje i dodatne vitamine C, D 3 i cink koji regulišu status vitamina i minerala a prisustvo hroma povećava osetljivost ćelija na dejstvo insulina što je izuzetno važno za dijabetičare. Dodatno, vitamini nam daju energiju i snagu da se nosimo sa dnevnim umorom i napetošću.

Budite i vi francuski vitki uz Liposuc.

Kutija Liposuca 1 Francuski vitki uz Liposuc

U apotekama je trenutno u toku specijalna akcija sa popustima za 2 ili više pakovanja.

Lajkujte zvaničnu Facebook stranicu Liposuc!

Comments