Frenk Oušn (Frank Ocean) objavio je na svom Tumblr profilu pesmu koju je napisao za film “Đangova osveta” (Django Unchained). Naime, ova balada trebalo je da se nađe u sklopu soundtrack-a novog vesterna Kventina Tarantina (Quentin Tarantino). Međutim, nakon što je zvanično odbačena sa spiska pesama, pevač je odlučio da je putem interneta pokloni svojim fanovima.

Slika 1 Franc Frank Ocean ipak bez učešća u filmu

“Đangova osveta” biće u našim bioskopima krajem januara 2013. godine

Pored pesme, objavio je i njene reči iz kojih se može zaključiti da bi naslov ove balade glasio “Wiseman”. Razočaran što se njegova pesma ipak neće naći u sklopu filma, Frenk je uz link dodao komentar: “Đango je bio bolestan i bez nje”.

Dnevni internet magazin “Pitchfork” kontaktirao je Kventina Tarantina, režisera filma “Đangova osveta”, a on je povodom odbacivanja Frenkove pesme izjavio: “Frenk Oušn je napisao fantastičnu baladu koja je zaista divna i poetična u svakom mogućem smislu, ali jednostvno nije bilo scene u koju bi se ona uklopila. Mogao sam da je ubacim tek tako, ali on je nije zato napisao i to nije bila njegova namera. Nisam hteo da obezvredim njegov trud. Pesma je fantastična, i kad Frenk odluči da je objavi, to će i ostali moći da saznaju.”

Poslušajte ovde prelepu numeru “Wiseman” koja će bez obzira na sve zasigurno postati hit.

Izvor fotografije: moviedeskback.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: “Believe in your dreams!”.

Comments