Individualnost svakog čoveka se ogleda u sitnim detaljima koji krase njegov izgled, daju mu prefinjenost i ističu otmenost. Stoga, centralnu ulogu u tom slučaju igra svakako kravata. Freywille s ponosom predstavlja prefinjene i ekskluzivne kolekcije za muškarce. U pitanju su kolekcije NEW YORK, MELBOURNE i SYDNEY. Pune simbolike, Freywille kravate su savršen poklon za svakog muškarca. NEW YORK dizajn je predstavljen na svilenim kravatama, dugmadima za manžetne, kaiševima i olovkama. Kolekcija crpi inspiraciju iz ‘‘Velike jabuke”, i osnovni motivi u njoj su svakako geometrijska ponavljanja kao i dinamične atrakcije poput reke Hadson i Central Parka. Ovaj atraktivan dizajn je dostupan u živim nijansama plave boje, u tamno plavoj i crnoj, crvenoj i žutoj.

K800 MELBOURNE KRAVATE Freywille: Dinamični detalji jedinstvenih metropola

Svilene kravate

K800 MELBOURNE MANŠETNI GUMBI 2 Freywille: Dinamični detalji jedinstvenih metropola

Dugmadi za manžetne

Drugi Freywille-ov dizajn za muškarce jeMelbourne. Melbourne je omaž istoriji Australije i njenim različitim oblicima umetnosti koje su se tokom vremena razvijale. Zapravo, reč je o aboridžinskoj umetničkoj  formi i tehnici zvanoj ”Dot-painting” kojom su se australijski starosedeoci služili da oslikaju stene ili tlo. Krugovi i tačkice su simboli zemlje ili priča iz Sveta snova koji predstavlja sastav znanja, vere i prakse prema čijim načelima ovaj stari narod usklađuje svoju životnu filozofiju. Kravate iz ove kolekcije su dostupne u nijansama roze, sive, zelene, plave i tamno plave boje.

K800 NY PAS Freywille: Dinamični detalji jedinstvenih metropola

Kaiš

I, naravno, u čast najvećeg grada australijskog kontinenta, izrađena je kolekcija Sydney – šareni dizajn koji naglašava brzu i živu atmosferu metropole, i dostupan je u sedam fascinantnih boja.

K800 SY MANŠETNI GUMBI Freywille: Dinamični detalji jedinstvenih metropola

Moderni i elegantni

K800 NY PISALO 2 Freywille: Dinamični detalji jedinstvenih metropola

Olovka

Svaka od ovih kolekcija je rađena brižno, sa velikom željom da stvori aksesoar koji će stilu gospodina koji ga odabere dati značajan pečat i autentičnost.

Posetite Freywille i naš Fashion Vodič!

Comments