Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U beogradskom hotelu “Moskva” 14. marta ove godine održana je promocija nove kolekcije “Magična sfinga” (Magic Sphinx) nakita Freywille. Ovaj austrijski brend na svetskom tržištu prisutan je 60, a kod nas 3 godine. U prijatnoj atmosferi saznali smo dosta o istoriji kompanije i imali priliku i da isprobamo skupoceni nakit.

Osnivač  kompanije je umetnica Mihaela Fraj (Michaela Frey) koja je ručno izrađivala nakit ukrašen 24-karatnim zlatom. Ubrzo joj se pridružio kolega Fridrih Vile (Friedrih Wille).  Spojem njihovih prezimena dobijen je naziv brenda – Freywille.

radnjee Freywille: Nakit sofisticirane žene

Nakit možete kupiti na tri kontinenta u čak osamdeset prodajnih mesta

Način proizvodnje je ono što ih izdvaja i čini posebnim: proces je dugotrajan, po dve godine i više, tim dizajnera nije limitiran vremenski, svoje kolekcije isključivo posvećuju umetnicima i epohama, nakit se pravi od emajla (vrste stakla koji je specijalno obrađen), a nakon toga nanose se boje i dekoracije u dvadesetčetvorokaratnom zlatu.

Promo lice Freywille kompanije u Srbiji je naša poznata pevačica Ksenija Mijatović. Kako nam je objasnila tokom prezentacije, nakit obožava, ali Freywille ima posebno mesto u njenom srcu. U svom novom spotu pesme “Pod kožom” nosi komade ovog skupocenog nakita.

Ksenija kaže da se više puta uverila da je nakit čini uspešnijom i iskreno ga preporučuje svim snažnim damama, damama koje vide i osećaju život uzvišenije. Gostima je tokom promocije predstavila enigmatski šarm tirkiza, korala i kolekciju u boji belih bisera – novu kolekciju “Magična sfinga”.

f4 Freywille: Nakit sofisticirane žene

Komad ovakvog nakita sigurno će vas izdvojiti u društvu

Kreativni tim umetnika, zlatara i eksperata za fino emajliranje potrudio se da luksuzni nakit Freywille proizvede tako da on traje doživotno. Posedovanje jednog komada nakita kao što je Freywille podstaći će vašu unutrašnju snagu, vaš stav, gracioznost i atraktivnost.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice