Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Praćenje modne nedelje se nastavilo juče u sali “Boris Trajkovski” koja je ovih dana centar modnih zbivanja. Na drugom danu ove manifestacije, čast da prvi izloži svoju kolekciju je imao brend Kokev – Kadriu.

Njihova kolekcija “Kimonopolis” je bila jednostavna u kroju sa raskošnim materijalima, dosledna njihovom prepoznatljivom stilu, ali ipak sa primesima različitosti koja se ovaj put odnosila na japansku kulturu koja se diskretno provukla. Pored venčanica i svečanih toaleta, ponudili su i haljine za ležerniju varijantu.

IMG 8244 FWSK drugi dan

Kokev – Kadriu

Sledeća revija – kolekcija Aleksandre Mitkovske je bila ekscentričnog duha. Kako je kolekcija nastala tokom njenog boravka u Njujorku, primećivale su se isprepletane fluorescentne linije na beloj pozadini koji su dočaravali Menheten u istinskim bojama.

IMG 8553 FWSK drugi dan

Aleksandra Mitkovska

Kao treći su se predstavili “OVS Industry” koji su promovisali svoju italijansku kolekciju za predstojeću sezonu. Ponuda je bila raznovrsna i modele su izložili manekenke i manekeni različitih uzrasta.

IMG 88251 FWSK drugi dan

OVS Industry

Posle kraće pauze Maja Kikiritkova je izložila kolekciju “Dark night” koja je bila različitija od drugih i oslikavala jaku i samostalnu ženu odevenu u crnim komadima odeće spojenim sa metalima i rajfešlusima. Defile je delovao moćno i savršeno sa ispisanom porukom na video bimu: “U svakoj tamnoj noći postoji bar jedan zrak svetlosti.”

untitled2 FWSK drugi dan

Maja Kikiritkova

Za kraj je sledila najeksplicitnija kolekcija Roberta Ivanovskog koji je dosta hrabro istupio modelima inspirisanim francuskim aristokratom, filozofom i piscem erotskih romana Markizom de Sadom i BDSM kulturom.

ss FWSK drugi dan

Robert Ivanovski


Rahilka Lili Kukovska je veliki zaljubljenik u modu i estetiku. Student je modnog dizajna i fakulteta za biznis i marketing. Uživa u životu i društvu prijatnih ljudi, voli da obilazi luksuzne destinacije. Piše modni blog Amo Lusso.

Editors choice