Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Od 25. do 27. oktobra Beogradu, biće održan jedinstveni IT događaj sezone – Gadget Fest™ 2012. Ova interaktivna manifestacija, edukativnog i zabavnog karaktera okupiće brojne posetioce i renomirane izlagače u Galeriji Progres, u Knez Mihailovoj ulici. Tokom tri dana festivala, koji je besplatan za publiku, sugrađani će moći da se upoznaju i da isprobaju neke od najnovijih gedžeta današnjice, da učestvuju u različitim takmičenjima, ali i da osvoje vredne nagrade.

Izlagači, među kojima su Samsung, Tehnomanija, Hyundai Electronics, Computerland, BitSolutions, Microsystems, Player spremili su pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, kao i mnoge gedžete i spravice sa kojom šira javnost još uvek nije upoznata. Između ostalog, publiku će obradovati najnovija Samsungova Smart TV tehnologija “Kontrola pokreta”, koja pruža jedinstven doživljaj tokom igranja najpopularnijih igrica, dok će AIK Banka, ljubiteljima šopinga, prikazati najnoviji MasterCard PayPass platni stiker, kojim se svakodnevna plaćanja čine jednostavnijim, bržim i sigurnijim.

GADGETfest plakat Gadget Fest™ 2012.

Od 25. do 27. oktobra Beogradu, biće održan jedinstveni IT događaj sezone - Gadget Fest™ 2012.

Tokom sva tri dana, posetioci će biti u prilici da uživaju u novim tehnologijama, da se upoznaju sa novinama IT sveta, ali i da se sjajno zabave uz zanimljive prateće sadržaje.

Prateći program će se održavati na donjem nivou Galerije Progres i biće podeljen u tri tematske celine:

25. 10. Gadget Katedra

Četvrtak je rezervisan za Gadget Katedru tokom koje  će se održati prezentacije gadgeta i najnovijeg hardwarea, kao i predavanja edukativnih sadržaja iz oblasti informacionih tehnologija.

Svečano otvaranje festivala se održava u 13h, a edukativni deo, tokom kojeg će  predavanja držati eminentni predavači iz IT sfere, traje od 14h do 17h, dok se od 18h održati prezentacije najnovijih gadgeta.

26.10. Gadged Web Wizards

Petak je dan socijalnih mreža, blogova, i najpopularnijih nezavisnih web sajtova u Srbiji, tokom kojeg će se održati popularno okupljanje tviteraša “Belgrade TweetUP”, koje će biti propraćeno predavanjima najuticajnih blogera i websajtova.

U prvom delu programa od 14 do 17h je drugi deo segmenta Gadget Katedre, na koju se, od 18h, nadovezuje predstavljanje najnovijih proizvoda iz linija naših izlagača, a od 19h je specijal večeri koji objedinjuje Belgrade Tweet UP okupljanje i druženje tviteraša (#GadgetUP) i predavanja uticajnih i popularnih blogera, web sajtova i web organizacija, jedinim imenom – Magova Web-a.

27.10. Gadget Gaming Masters

Subota je dan tokom kojeg, pored standardnog izlaganja, posetioce očekuju turniri u najpopularnijim video igrama, kao i predstavljanje najnovijih video igara i gaming opreme od strane kompanije Computerland.

ULAZ NA GADGET FEST JE BESPLATAN ZA SVE POSETIOCE!

Organizatori festivala su kompanije Oivivio i SuperStar WorldWide, uz podršku IT organizacije Pingvinko Networks.

Za više informacija posetite: www.gadgetfest.rs.

Editors choice