7777777 GAP u Beogradu

Čuveni američki brend GAP došao je i u Beograd, tačnije u Knez Mihailovu ulicu 14-16. Otvaranje, 9. septembra, je okupilo mnogobrojne novinare, ali i znatiželjne prolaznike, koji su imali prilike da pogledaju reviju aktuelnih modela ovog brenda, uz osvežavajuće koktele. “Centralna lokacija u gradu, na raskrsnici jugoistočne Evrope, i moderni urbanistički planoviobezbeđuju savršenu osnovu za predstavljanje Gapa na tržištu,” izjavio je Stefan Leban, potpredsednik za franšize u Gap-u.

Događaju su prisustvovale mnogobrojne zvanice iz sveta mode, biznisa, glume i muzike: Ana Pendić, Irena Mišović, Marija Kilibarda, Goran Kičić, Uroš Đurići, Iva Štrljić, NikolaNemešević, Marko Đurovski, itd.

1114 GAP u Beogradu

Beograđani su imali čast da se 200. prodavnica GAP-a, pod franšizom, otvori baš kod nas, a toliki broj prodajnih objekata svedoči o popularnosti brenda širom sveta. Kompanija “Gap Inc” zastupa, pored Gap-a i brendove “Old Navy”, “Piperlime” i “Athleta”.

U ponudi se nalaze linije: Gap, Gap Kids i Baby Gap, a cene su prilagođene našem tržištu, tako da farmerice koštaju oko 6.000, duskerice 5.000, a majice sa natpisom GAP oko 1.500 dinara.

1gh GAP u Beogradu

Ovaj kalifornijski modni gigant je osnovan 1969. godine, od početka bazirajući se na udobnosti i nostivosti. Uspeh komapnije spada u legendarne, a reklamne kampanje uključuju više od 300 svetski poznatih faca.

Ukoliko niste znali, naziv “gap” se odnosi na generacijski jaz, jer je ova odeća najpre namenjena mlađoj populaciji.

456876 GAP u Beogradu

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments