Svi znamo da postoje određena pravila kada je u pitanju oblačenje za posao. Pristojno i formalnije oblačenje je nešto što svaka ozbiljna firma propisuje kao obavezu za svoje radnike. Međutim, često kada se ujutru spremamo za posao nemamo baš puno volje za doterivanjem. Tada nam dođe da samo navučemo prve pantalone i bluzu i ne razmišljamo mnogo o aksesoarima, šminkanju i frizuri.

Međutim, ukoliko se doterate za posao, ne samo da ćete ostaviti bolji utisak na svoje nadređene, kolege i saradnike, već čete se i sami dobro osećati. Neće vam biti neprijatno ukoliko vam iskrsne neki važan sastanak, a i nakon posla ćete lako moći da produžite na neko piće ili večeru. 

Zato ćemo vam predložiti nekoliko odevnih kombinacija za posao u kojima ćete lepo izgledati, ali se i sjajno osećati kakva god obaveza da vam iskrsne u toku dana.

Kožna suknja i obična bela majica izgledaće prikladno za posao ukoliko preko obučete sako. Za piće sa drugaricama posle posla, samo skinite sako, pustite kosu i nanesite crveni karmin.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 1 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

Crvena haljina klasičnog kroja dobar je izbor za posao, uz malu štiklu i topli džemper na raskopčavanje.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 2 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

Za hladnije dane možete kombinovati i kožnu suknju sa modernim oversize džemperom. Tašna modernog kroja zaokružiće celu kombinaciju.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 3 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

Kada vam baš nije do sređivanja, džemper i pantalone uz mokasine pravi su izbor.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 4 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

Ovo je klasična poslovna kombinacija -sivi komplet i bela košulja, nešto što svaka zaposlena žena mora imati u svom ormaru.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 5 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

U ovoj kombinaciji bićete itekako primećene na poslu, a odlično ćete izgledati i na elegantnoj večeri koju ste planirali za kasnije.

Garderoba za posao Izgledaj dobro u svakoj prilici 6 Garderoba za posao: Izgledaj dobro u svakoj prilici

Lenka Gatić

Comments