5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Uz procenu da na svetu ima oko 3,3 milijardi žena, šansa da neku upoznaš čak i kad prelaziš ulicu je tu. U zavisnosti od toga gde ih upoznaš, možeš da se prilagodiš situaciji i tako joj priđeš. Obrati pažnju na situaciju u kojoj ste, na okruženje, i tako ćeš lakše otpočeti razgovor.

Ispod navodimo neka uobičajena mesta za sretanje žena, zajedno sa savetima kako da probiješ led i počneš razgovor.

Barovi

Barovi su mesta na kojima je najlakše da upoznaš žene. Ako si u gradu s društvom, možda ćeš videti devojku koja ti se dopada kako stoji za barom. Možda naručuje piće ili samo priča sa drugaricama.

Ono što možeš da uradiš je da joj piđeš i kažeš: “Zdravo”, uz osmeh, naravno; i kažeš joj kako ti se veoma dopada kako je namestila kosu ili kako je obučena.

Ako vidiš da naručuje piće, a i ti čekaš svoje, ponovo možeš da joj se obratiš jednim zdravo i da je pitaš šta pije. Pitaj je za preporuku koktela, recimo (ako vidiš da to naručuje) ili nešto slično.

Ako devojka sedi sa drugaricama, možeš slobodno da joj priđeš i šapneš joj na uvo da si želeo da dođeš i da se upoznaš, jer ti se veoma dopada. Ako dobiješ pozitivnu reakciju, slobodno sedi pored nje i porazgovarajte.

Tržni centri

Žene vole da kupuju, pa su šanse velike da upoznaš mnogo žena kada odeš u shopping. Ako u nekoj radnji vidiš devojku koja ti se dopada, priđi joj i pitaj za savet u vezi sa tim komadom odeće koji si planirao da kupiš. Ako ostvarite dobru komunikaciju, možeš čak i da odeš i isprobaš taj komad garderobe i onda je pustiš da ti kaže kako izgledaš u tome. Ovo može da bude vrlo zabavna varijanta, jer uvek možeš da je izvedeš na kafu da se zahvališ što je pomogla u kupovini.

slika22 Gde da upoznaš devojke i kako da im priđeš

Šansa da neku upoznaš čak i u tržnom centru je tu

Supermarketi

Ako si u supermarketu i kupuješ hranu, a odjednom pored sebe spaziš privlačnu ženu koju bi voleo da upoznaš, možeš da odabereš neki artikl, okreneš se ka njoj i pitaš je da li je nekada probala to i to, i da li bi ti preporučila da to nešto kupiš. Dalje možete nastaviti konverzaciju na temu tih artikala, nečeg sličnog iz oblasti ili će vas priča već odvesti u nekom smeru.

Nešto direktniji pristup može da se odvija i na sledeći način: u kupovini si, vidiš neku lepu ženu, priđeš joj i kažeš nešto tipa: “Nešto sam kupovao, pogledao oko sebe i ugledao jednu prelepu ženu, pa sam rešio da dođem i predstavim se.”

Velika je verovatnoća da je to najslađa stvar koju je čula u poslednjih nekoliko dana, ako ne i ceo mesec!

Galerije

Ako voliš kreativne žene, galerije su sjajno mesto na kojima možeš da ih upoznaš. U galerijama je lako pokrenuti razgovor sa ženama, jer uvek možete da se dotaknete priče o tom i tom delu, pa je onda pitaš šta misli o osobi koja je radila sliku/skulpturu, pa nastaviš da pričaš o drugim delima i razgovor će se dalje sam nametnuti.

Odmori

Ako si na odmoru, ovo je sjajan način da upoznaš žene. Ako vidiš neku slatku ženu koja boravi u tvom hotelu, uvek se lepo i ljubazno javi i pitaj kako se provodi na odmoru. Ako je iz iste zemlje kao ti ili čak i druge, možeš da je pitaš nešto o tome, pa dalje razgovarajte o bilo čemu. Ako vam se desi hemija, razgovor će ići sam od sebe.

Nadamo se da su ti saveti gore pomogli, a ako ti sam imaš neke dobre ideje – podeli sa nama!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice