Da li ste znali da u Beogradu postoji mesto u kome se svakog dana slave zdrave navike? Nedaleko od srca grada, na Autokomandi, nalazi se Fitness Centar Pit Gym u kome se zaboravljaju problemi i gde se svaki trenutak koristi za jačanje duha i tela.

Stručni tim licenciranih trenera i fitness instruktora sa dugogodišnjim iskustvom, kao i prostor od preko 500 kvadratnih metara koji je opremljen najsavremenijom opremom za vežbanje, imaju za cilj da svojim klijentima pruže najbolje. Nakon treninga, bilo da ste odabrali teretanu ili fitness zonu, sačekaće vas sauna za opuštanje i protein bar, gde možete dobiti savete ili režim ishrane od nutricioniste.

Pit gym tim Gde se to u gradu trenira sa uživanjem?

U ponudi se nalaze porodični, kompanijski i mnogi drugi paketi koji vam obezbeđuju popuste. Za koji god program da se odlučite, personalne ili vođene treninge, aerobik, pilates ili zumbu, možete biti potpuno sigurni da ćete u svakom trenutku imati trenera na raspolaganju. Probni trening je besplatan i zato dođite i uverite se da je u Fitness Centru Pit Gym vežbanje zaista uživanje i to je ono što ovaj fitness centar izdvaja od drugih.

Teretana Gde se to u gradu trenira sa uživanjem?

Uz program personalnih treninga koji su trenutno na popustu na poklon dobijate sportski lekarski pregled, a nakon toga i program ishrane i suplementacije.

Fitness Centar Pit Gym trenira šampione i zato je naša misija da vam osiguramo uspeh, dobro raspoloženje, kao i izgled kojim ćete biti zadovoljni. 

Sauna Gde se to u gradu trenira sa uživanjem?

Comments