Pojavile su se neke nove devojke u našem okruženju. One vole tehnologiju, uživaju u čitanju sci-fi knjiga, vole Star Wars, sa uživanjem gledaju The Big Bang Theory i pasionirani su kolekcionari najrazličitijih gadget – a. Ukoliko vaša drugarica ili devojka u slobodno vreme čita TechCruch, Mashable, Gizmodo, a istovremeno voli modu, prati trendove i voli da u svakom trenutku izgleda tip top, onda su ovo neke sitnice koje mogu njoj da joj ulepšaju dan i vama olakšaju muku pri pronalaženju pravog poklona za određene prilike.

Torba za laptop – mislim da je ovo vrlo praktičan i lep poklon, pošto je to nešto što nam uvek treba. A znate žene, torbi i cipela nikad dosta. Pa maker to bila i torba za laptop. Nema veze što već ima onu crnu klasičnu, uzmite joj tu ludu neon ljubičastu, ako joj je već to omiljena boja, sigurno će se oduševiti. Ne mora da je nosi na posao, ali može na odmore i putovanja.

JUICY WA2149 V2 Geek & Chic

Cool Notes – sve beleške, sastanke, iznenadne planove, sastanke i liste želja, devojke vole da drže na jednom mestu.  Najpopularniji notesi, u svim veličinama i bojama su definitivno oni marke Moleskine. Za one koje vole šarene i drugačije notese, možete da pogledate neobične kreacije koje potpisuje Jordi Labanda.

6a00e3933abee088340115711e3c7a970b 400wi Geek & Chic

Neobična hemijska olovka – ne mora nužno da košta kao novi mobini telefon. Na primer, Swarovski nudi povoljne olovke u raznim bojama ukrašene sitnim kristalima, a one malo klasičnije možete potražiti u prodavnicama Identico, ali one drže jače cene i neosporno viši kvalitet.

8541 Geek & Chic

Zanimljivi USB – praktično rešenje za prenos različitih dokumenata ne mora nužno biti crne ili bele boje i klasičnog oblika. Swarovski, Juicy Couture i mnogi drugi brendovi su primetili da devojke sve više žele usb koji je istovremeno lep i koristan, te su se mudro dosetili da naprave ove slatke kreacije. Tu su srca, životinjice, ogrlice i razni drugi oblici.

swarovski usb Geek & Chic

Modni dodatak za iPad – Sajt koji definitivno morate posetiti je http://www.gelaskins.com/ gde ćete sigurno naći nešto baš po njenom ukusu. Tu možete naći sve, od slika najpoznatijih svetskih slikara, preko stripova, zastava raznih država i ako vam se baš ništa od toga ne dopadne, uvek možete sami da dizajnirate neku baš po vašem ukusu.

gelaskins apple ipad al skins full 2 Geek & Chic

Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Ispunjava je pisanje i blogovanje, zanimljiva joj je twitosfera i upoznavanje novih ljudi. Živi za putovanja, skijanja, modu, umetnost i uskusnu hranu. Omiljeni citat: “Per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Comments