Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Džordž Majkl (George Michael) je premijerno predstavio spot za svoju novu pesmu “White Light”. Spot je naime inspirisan njegovim bliskim kontaktom sa smrću koji mu se dogodio ove godine pred koncert u Beču. Dakle, osnovna tema je težak period u njegovom životu, borba protiv teške bolesti i ozdravljenje. Majkl je početkom meseca sa svojim fanovima na društvenoj mreži Twitter podelio vest o novom spotu, a jednom prilikom se zahvalio svima, pa čak i novinarima, što su bili deo njegovog uspeha.

foto711 George Michael: Kate Moss u novom spotu

Težak period je iza njega i sada može da peva o svemu što je preživeo

Moderan video materijal sniman je u kolorit i crno-beloj tehnici, a ono što je veoma interesantno gledaocima jeste pojavljivanje slavnog supermodela Kejt Mos (Kate Moss), koja u spotu spasava Džordžov život. Kejt se “igra” Džordžovim životom i baca novčić koji se vraća u njen dlan. Snimljene su dve završne scene, u jednoj mu Kejt daje veštačko disanje usta na usta. Toliko je Džordž otkrio svojim fanovima na pomenutoj društvenoj mreži.

U vezi sa ovim spotom, Kejt je izjavila da joj je veoma žao što nije učestvovala u snimanju spota za Džordžovu pesmu “Freedom” 1990. godine. Sada je dobila priliku da to ispravi, pa se pojavila kao glavni lik u spotu.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

 

Editors choice