Mlada glumica Anya Taylor-Joy proslavila se svojom ulogom u Netflixovoj seriji pod nazivom “The Queen’s Gambit”, i čini nam se da je defintivno odlučila da nakon ove serije osvoji male ekrane, velika platna i naša srca. Anya je ove godine učestvovala u čak tri filma – “The New Mutants”, “Emma” i “Here Are the Young Men”, a učestvovala je u još pet filmova koji se trenutno nalaze u postprodukciji. Ne samo što nam je pokazala nemerljiv glumački talenat, ona nas je u ovoj godini prijatno iznenadila i svojim beauty lookovima koji inspiraciju uglavnom pronalaze u glamuru nekadašnjeg Holivuda. Slobodno bismo mogli reći da je ona ideal nove holivudske lepote, a u nastavku teksta predstavljamo vam njenih najboljih osam beauty lookova koje smo primetili.

U stilu senzualnih dvadesetih godina na ovogodišnjoj dodeli Oskara

Na ovogodišnjoj dodeli prestižne filmske nagrade Oskar, Anya se pojavila u haljini modne kreatorke Vere Wang i sa nakitom čuvenog brenda Tiffany & Co – i izgledala je kao prava glamurozna lepotica iz perioda dvadesetih godina prošlog veka. Ovome je doprinela i njena blago talasasta u pokupljena platinastoplava kosa, kao i šminka kojom je naglasila krupne oči i karmin kojim je naglasila svoj oblik usana.

Lepotica u nežnim bojama ciklama i ljubičaste

Ovog puta možemo je videti u glamuroznom, ali savremenijem izdanju, u ženstvenoj i voluminoznoj haljini brenda Dior, iza kojeg stoji njegova nova kreativna direktorka Maria Grazia Chiuri – koja je i poznata po svojim romantičnim kreacijama namenjenim jakim ženama. Anya je haljinu nosila uz ženstvene providne rukavice od tila, ciklama karmin, prirodni ten i puštenu negovanu kosu.

Dutch pletenice u stilu Lolite

Moramo reći da Anyi pomalo zavidimo na predivnoj negovanoj i sjajnoj platinastoplavoj kosi koja je veoma duga – i sa kojom može kreirati čitav niz različitih i atraktivnih frizura. Ovog puta ona se odlučila za pletenice preko glave koje nas asociraju na lik Lolite iz čuvene istoimene knjige pisca Vladimira Nabokova, po kojoj je snimljen i veoma poznat film, sa Džeremijem Ajronsom u glavnoj ulozi.

Glamur starog Holivuda inspirisan Jessicom Rabbit

Da, niko kao Anya ne zna da nas vrati u Zlatno doba Holivuda, a ona je to ovog puta učinila sjajnom smaragdnom haljinom sa dubokim V izrezom i puštenom kosom sa razdeljkom sa strane, u stilu crtanog lika Džesike Rebit. I ovog puta, njen partner u aksesoarima bio je brend Tiffany & Co, koji je samo doprineo glamuroznosti celokupne kombinacije.

Comments