Elegantna i messy podignuta kosa u glamuroznom stilu

Uživamo u transformacijama kose koje nam Anya predstavlja, kao što je ovog puta na primer neuredno, ali ipak elegantno podignuta kosa, sa puštenim pramenovima koji joj uokviruju lice. Uz podignutu kosu jasno je da vrat dolazi do izražaja, a Anya je to iskoristila na pravi način i ukrasila ga je neobičnom bisernom, sjajnom rolkom.

Retro fringe u stilu pedesetih godina i istaknuti ajlajner

Anya uživa da se igra sa lookovima inspirisanim retro stilom, a ovog puta na red su došle pedesete godine prošlog veka. Možemo je videti sa voluminoznim šiškama koje joj takođe fenomenalno stoje, blago natapiranom kosom, i ajlajnerom koji joj naglašava oblik očiju. Malo rumenila i ciklama karmin, i spremni ste da budete retro zavodnica savremenog doba.

Elegantna baletska punđa i ciklama ruž

Još jedan način na koji možete podići kosu i nositi punđu je elegantna baletska punđa, na samom vrhu glave. Kada podignete kosu na ovaj način, lice će vam doći do izražaja i zato vam preporučujemo da dobro naglasite obrve i usne, i matirate lice. Suptilne minđuše, kao što su na primer jednostavni biseri, na pravi način će naglasiti vašu lepotu i zaokružiće celokupan look.

Kratka riđa kosa iz čuvene serije “The Queen’s Gambit”

I za kraj, iako nam je Anya poznata po svojoj dugoj platinastoj kosi, ne možemo a da ne istaknemo koliko nam se dopada i kako je izgledala u seriji “The Queen’s Gambit”, što je sušta suprotnost njenom svakodnevnom izgledu. Anya nam je ovom kratkom riđom frizurom pokazala da definitivno može sve da iznese!

Naslovna fotografija: instagram.com/anyataylorjoy

Jovana Pantić

Comments