WANNABE MAGAZINE: Ako krenemo od pretpostavke da je u modi i ljubavi sve dozvoljeno, šta je ono što ti sebi nikad ne bi dozvolila?

OLJA: Uff nikad ne reci nikad (smeh). Često uradimo stvari za koje smo bili ubeđeni da ih baš nikad ne bismo dozvolili.

olja5 min e1619103178708 Glumica Olja Lević: Posao na mene deluje rasterećujuće i katarzično

WANNABE MAGAZINE: Koncept lepote i umetnosti se neprestano kroz vreme menja. Šta za tebe predstavlja pojam lepog i od kakve umetnosti ti srce igra?

OLJA: Za mene je uvek najbolje jednostavno i iskreno, iz srca.

WANNABE MAGAZINE: Šta je to što inspiriše tvoj stil? Da li je to neka epoha ili ličnost?

OLJA: Kako-kad. Uglavnom je to krajnja jednostavnost, ali često umem i da izađem iz svoje zone komfora, u zavisnosti od raspoloženja.

WANNABE MAGAZINE: Ako radiš ono što voliš, nećeš nikada raditi. Da li je tako i u tvom slučaju?

OLJA: Definitivno! Obožavam svoj posao i kao što sam malopre rekla, često na mene deluje rasterećujuće i katarzično. Naravno da ima i teških trenutaka, ali kad radiš nešto što voliš, sve pada lakše.

olja2 min e1619103209176 Glumica Olja Lević: Posao na mene deluje rasterećujuće i katarzično

WANNABE MAGAZINE: Da li veruješ u to da sudbina igra svoju igru sa nama li smo mi ti koji vode igru, biraju saigrače i utiču na krajnji rezultat?

OLJA: Što sam starija, više uviđam da subina postoji i da se mnogo stvari dešava van naše kontrole. Često sam se za neke stvari pitala zašto je moralo baš tako, da bi mi kasnije sled događaja to objasnio. Naravno, ima tu i prostora za naše izbore i odluke. Na sreću, sudbina često igra u moju korist. Zato mislim da se treba prepustiti i uživati u životu, bez previše opterećivanja.

WANNABE MAGAZINE:  Šta je ono na šta bi svaka mlada glumica u Srbiji trebalo da bude spremna kada odluči da prati svoje snove? Kako da na tom putu ne izgubi sebe?

OLJA: Svaki mladi čovek, kao i svaki čovek generalno, treba da ima veru, da bude pozitivan, uporan, vredan i dosledan sebi. Naravno da svi nailazimo na poraze, uspone i padove, ali mislim da uz veru i upornost, svako može da stigne do svog cilja.

Naslovna fotografija: WANNABE MEDIA

Šminka i frizura: Aleksandar Dramićanin

Tamara Mladenović

Comments