Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Da su valjale, bivše ljubavi ne bi bile bivše, ali čak i kada je sve gotovo, nešto dobro uvek ostaje – lekcije za budućnost koje smo naučile iz dosadašnjih grešaka. Ili bi makar tako trebalo da bude. Poenta je da svi pravimo gluposti u ljubavi i teško je da gledajući šta smo do sada po pitanju ljubavi uradile ne lupimo sebe po čelu u neverici, ali dokle god smo svesne sebe i toga gde smo pogrešile – za nas ima nade. Ukoliko nisi sigurna šta je ono u čemu ti grešiš, možda ti horoskop pomogne – evo koje to glupe stvari horoskopski znaci rade kada su zaljubljeni!

Ovan

Za tebe nema čekanja, niti razmišljanja. Ulaziš u vezu odmah, bez i da pomisliš da li je osoba u koju si se zaljubila prava za tebe.

Bik

Za tebe ne postoji niko drugi do osobe u koju si zaljubljena. Sve svoje vreme posvećuješ njoj i teško ti je da misliš o bilo čemu drugom do o osobi koja ti je ukrala srce.

Blizanci

Kada si zaljubljena, totalno si posvećena svojoj dragoj osobi. Toliko, da počinješ da se baviš njenim hobijima i interesovanjima, dok na svoje u potpunosti zaboravljaš.

Rak

Za svoju dragu osobu si spremna da uradiš sve i sve vreme razmišljaš o tome kako da je usrećiš. Međutim, nikada ne razmišljaš o tome šta tebe čini srećnom.

Lav

Spremna si da promeniš sve što jesi da bi se svidela osobi koja se tebi sviđa. Stalno razmišljaš o tome kako da je impresioniraš i sama sebi postaješ “projekat”.

Devica

Kada si zaljubljena, ignorišeš komentare prijatelja pa čak i svoj zdrav razum, koji potencijalno govore da nešto nije u redu i da treba da budeš oprezna.

Editors choice