Da su valjale, bivše ljubavi ne bi bile bivše, ali čak i kada je sve gotovo, nešto dobro uvek ostaje – lekcije za budućnost koje smo naučile iz dosadašnjih grešaka. Ili bi makar tako trebalo da bude. Poenta je da svi pravimo gluposti u ljubavi i teško je da gledajući šta smo do sada po pitanju ljubavi uradile ne lupimo sebe po čelu u neverici, ali dokle god smo svesne sebe i toga gde smo pogrešile – za nas ima nade. Ukoliko nisi sigurna šta je ono u čemu ti grešiš, možda ti horoskop pomogne – evo koje to glupe stvari horoskopski znaci rade kada su zaljubljeni!

Ovan

Za tebe nema čekanja, niti razmišljanja. Ulaziš u vezu odmah, bez i da pomisliš da li je osoba u koju si se zaljubila prava za tebe.

Bik

Za tebe ne postoji niko drugi do osobe u koju si zaljubljena. Sve svoje vreme posvećuješ njoj i teško ti je da misliš o bilo čemu drugom do o osobi koja ti je ukrala srce.

Blizanci

Kada si zaljubljena, totalno si posvećena svojoj dragoj osobi. Toliko, da počinješ da se baviš njenim hobijima i interesovanjima, dok na svoje u potpunosti zaboravljaš.

Rak

Za svoju dragu osobu si spremna da uradiš sve i sve vreme razmišljaš o tome kako da je usrećiš. Međutim, nikada ne razmišljaš o tome šta tebe čini srećnom.

Lav

Spremna si da promeniš sve što jesi da bi se svidela osobi koja se tebi sviđa. Stalno razmišljaš o tome kako da je impresioniraš i sama sebi postaješ “projekat”.

Devica

Kada si zaljubljena, ignorišeš komentare prijatelja pa čak i svoj zdrav razum, koji potencijalno govore da nešto nije u redu i da treba da budeš oprezna.

Comments