Budućnost nije izvesna ni za koga, ali astrološki izveštaji prognoziraju izazovnu i uspešnu godinu – u mnogim aspektima. Godina 2022. donosi niz intenzivnih kosmičkih uticaja (retrogradna kretanja više planeta, pomračenja, međusobni odnosi planeta…) koje ćemo svi osetiti, jače ili slabije. Međutim, za ova tri znaka, prognoze su najpovoljnije:

Ribe

Ovo je vaša godina! Zvezde donose takav uticaj da se sve preokreće u vašu korist. Sreća je na vašoj strani, prilike se pojavljuju neočekivano, a vi samo treba da prolazite kroz vrata koja se pred vama otvaraju. Ovo je za vas „godina toka“ u kojoj će vam sve ići lakše, uz manje frustracije i nervoze, sa više radosti, uspeha u društvu, sreće u ljubavi, prodora u karijeri. Stvari će se dešavati, a vi ćete uživati u svakom danu. Dve velike planete donose svoj pozitivan uticaj:

Jupiter je u vašem znaku do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra, do 20. decembra, što vam donosi sreću i snagu na početku i na kraju godine.

Vaša intuicija je u usponu, zahvaljujući Neptunu, vašem dragom prijatelju, koji je usklađen sa energijom Riba. Neptunu je potrebno više godina da prođe kroz jedan znak (jer je najudaljeniji od Sunca, tako da će njegov uticaj trajati do 2025. godine.

Iskoristite ovaj kosmički uspon da istražite šta za vas znači „biti ono što jesam“, uronite u svoj unutrašnji svet, vođeni snovima i intuicijom i slušajte svoje srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_)

Rak

Za Rakove, ovo je „godina istraživanja“ – vreme je da izađete iz svoje ljušture i da požnjete ono što ste do sada sejali i što je uveliko izniklo, ali vi niste sebi pripisali zasluge za ta postignuća.

Verovatno ćete se osećati opuštenije nego prošle godine (2021. vam je mnogo oduzela), pod uticajem velikih planeta, ali posebno blagotvorno će na vas uticati Pluton u Jarcu, koji je u opoziciji sa vašim znakom.

Pluton je mala, ali magična planeta, koja se kreće u dugim etapama, umesto u kratkim naletima – od 2008. je u znaku Jarca i biće tamo do sledeće godine, podsećajući vas na naporan rad koji morate da obavite da biste utemeljili svoje duhovno biće. Opozicija sa vašim znakom svih tih godina daje kontrast vašoj anksioznoj, empatičnoj prirodi i vreme učenja se bliži kraju. Spremni ste da ponudite darove svog srdačnog bića ovom hladnom svetu.

Comments