Devica

Ovo će biti jedna od najboljih godina do sada – za Device, ovo je „godina puštanja“, a to znači rasterećenje i oslobađanje od stega, obrazaca, strahova, besa… Sve što vas zarobljava i opterećuje (i čega ste spremni da se odreknete) ove godine će početi da se „otkida“ i odlazi u prošlost. Iste one planete koje doprinose jačanju intuicije Riba i Rakova, su one koje će vam pomoći da se oslobodite pritiska.

Iako niste skloni stresu, vaš raspored je popunjen (i veoma ambiciozan), što vas čini podložnim izgaranju i frustracijama. Pošto ste se od toga umorili, Jupiter i Neptun u Ribama (u opozitu sa Devicom) doneće vam stabilnost, ali ne onu „kamenu“, nego onu fleksibilnu, koja vam dozvoljava da se opustite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_)

Nastavićete da doživljavate deo intenziteta Plutona u Jarcu, pa zato gledajte šta možete naučiti iz ovog egzistencijalnog naboja planete koja se kreće kroz znak napornog rada i moći. Iako ste veoma vredni, skloni ste i strahu od sveta (osude), a ovogodišnji planetarni sastav je udružen u nastojanju da vam pomogne da izaberete novi život.

Naslovna fotografija: instagram.com/trinekjaer

Brankica Milošević

Comments