Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/3

Ljubav i veze

Ovo je dobra godina za partnerske odnose i Vage će biti u prilici da reše ljubavne nesuglasice, pre svega, same sa sobom. Ukoliko gajite osećanja prema nekoj posebnoj osobi (a zvezde kažu da je to vrlo verovatno, ako ste sami), treba sebi to da priznate, a zatim i da ta osećanja pokažete osobi za koju ste zainetersovani. Za nove ljubavne odnose najbolji su izgledi od polovine aprila, pa na dalje. Ovaj period dobar je i za postojeće partnerske odnose, kao i za one koji su u krizi. Stari i uspavani odnosi će oživeti i osnažiti, raskidi će se razrešiti, ljubavni odnosi će postati intimniji i prisniji, međusobna privlačnost izraženija. Provedite što više vremena sa voljenom osobom, jer to vam je potrebno i dragoceno.

Ukoliko ne želite da izgubite nekog, budite iskreni i preduzmite nešto – bilo da se radi o bivšem, sa kojim ste još u kontaktu, ili partneru koji se udaljava i hladi, ili novoj osobi, koja ne zna kako da se postavi prema vama. Vaša inicijativa je ono što će doneti promene i oživljavanje u ljubavi, a tokom avgusta se savetuje da budete posebno pažljivi, jer su moguće nekakve prepreke i problemi, sa kojima treba da se suočite pažljivo i svesno. U ljubav morate ulagati ove godine, možda više nego što ste navikli ili mislite da je potrebno, ali sva pažnja, nežnost i vreme koje uložite u odnos, dovešće do učvršćivanja veze – neke Vage će se ove godine odlučiti za brak.

Sve u svemu, ljubavni izbori koje donesete ove godine, biće za vas ključni (i pozitivni), bićete sposobni da rešavate probleme praktično i taktično i astrološki savet je da se ne postavljate iznad partnera i da ne žurite da donesete zaključke. Dobra komunikacija je veoma važna, a vaš talenat da pokažete blagost i ljubaznost prema partneru, doći će do izražaja. Vaga može svakoga da usreći – ako uložite malo napora, partner će klečati pred vama.

ljubav 7 Godišnji horoskop za 2019: Vaga

Editors choice