Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Spisak stvari koje ćemo da uradimo kada se konačno ova agonija završi je ogroman! Nema mu kraja. I ne znamo uopšte šta ćemo prvo. Nešto već i sada u ovoj izolaciji i u ovom čudnom karantinu već preduzimamo!

I, jesi li se već ofarbala? Ili samo čekaš prvu priliku da frizerski saloni prorade, da ti tvoj fizer konačno pošalje poruku: “Imam ideju koju boju sada da uradimo”. Pa jao! Neće biti veće sreće! A do tada maštamo o novim bojama, smišljamo nove stvari, imamo razne ideje. Ali te molimo da ipak malo sačekaš i da ostane sada na mašti, jer je realno da niko ne zna bolje da te ofarba od tvog fizera. Malo zažmuri na taj izrastak, da ne bi napravila problem, koji neće moći da se reši ni nakon izolacije. 

Doprinosimo tvojoj mašti i željama sledećim predlozima:

Peskovito plava 

To je ona plava boja koja podseća na more, na tu strukturu i boju koja se presijava u onom trenutku kada smo na plaži i izloženi suncu. Ovde ne dominira samo jedna boja, već ih ima više, ali su blage i jedva primetne razlike. Ovom bojom možemo samo da prizivamo leto, a nju odlično nosi Karlie Kloss.

View this post on Instagram

That @hungvanngo and @harryjoshhair special

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Pepeljasto plava 

Ako si plava, a do sada nisti bila pepeljasta, možda je period nakon izolacije pravi momenat da konačno nešto promeniš! Ali, nemoj da ideš odmah na klasično pepeljastu, nego dozvoli da se i dalje vide primese plave boje.

Prirodni koren i zlatni pramenovi 

U poslednje vreme prirodni koren sve je popularniji. Ukoliko sve lepo izniveliše, ova boja može da bude pravo savršenstvo! Uz to dodaj zlatne pramenove i spremna si za osvajanje leta!

Visoko-kontrasna boja korena 

Imamo još jednu, malo ekstremniju ideju. Šta kažeš na sasvim drugačiju boju korena i pramenova? To može da bude veoma zanimljivo. Naravno, trebalo bi pre svega da se slaže uz tvoj karakter. Nije svako spreman da ovoliko iskorači iz zone komfora. Ovu boju najbolje je nositi uz paž.

View this post on Instagram

#kimkardashian

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Za loknice – od tamnijeg korena do najsvetlijih nijansi 

Plava boja toliko dobro stoji srećnicama koje imaju one najlepše loknice. Tako da – evo i predloga za njih, ukoliko planiraju da se upuste u avanturu zvanu farbanje kada se sve ovo završi.

Trodimenzionalna plava 

To je ona boja za koju na prvi pogled ne možeš da kažeš koja je. Najjednostavnije je reći trodimenzionalna plava, ali tu može da ima mnogo više nijansi plave, sve zavisi od toga koju granicu postaviš firzeru da se igra sa tvojom kosom.

Duboki ombre 

Jako upečatljiv ombre je jako dobar za one koje obožavaju ovaj način farbanja. Upečatljiv ombre je idealan za one kojima brzo raste kosa i koji ne žele da je stalno tretiraju jakim sredstvima, ali u svakom slučaju ne odustaju od plave.

View this post on Instagram

Vanessa Hudgens

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Lagana plava boja 

Jednostavna, lagana boja je ona koju svi priželjkujemo, ali je ne postižemo. Ovo je ona boju koju dugo čekamo, ako nemamo taj pigment, ali je ovo definitivno jedna od najlepših plavih boja, koje postoje.

Editors choice