Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Ah, te zamke sreće u paru – kad se povežete kao sijamski blizanci i toliko ste srećni što niste sami, što imate nekog sa kim ćete sve da radite, da uopšte ne primetite kad se ta sreća pretvori u lošu naviku, koja vam narušava mentalno i fizičko zdravlje, samopoštovanje i imidž.

View this post on Instagram

👩‍🍳 👨‍🍳

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Debeli i srećni

Idu njih dvoje, zapravo, više skakuću kao loptice i gegaju se kao patkice, držeči se za debele ručice, obučeni u istom stilu – crne majice, crne (rastegljive) pantalone, oversajz karirane košulje. Pa mnogo su slatki! Prosto da ti se smuči i da poželiš da se nikad više ne zaljubiš. Da doživiš transfer blama. Da umreš iznutra, kad se setiš kako si i ti bila debela i srećna, nekad, u nekoj vezi u koju se nikad više ne bi vratila. Sve je super, dok si zaljubljena i sve posmatraš kroz ružičaste naočari – uključujući i svoj odraz u ogledalu. Ali kad se leptirići zamore i prestanu da “rade”, tvoja vizija realnosti je sve realnija. Nagomilano nezadovoljstvo (i salce) počinje da te zabrinjava. Želiš da smršaš, da opet staneš u svoje omiljene farmerice i da se osećaš kao seksi žena – da se sviđaš sebi. Super je što njemu ne smeta tvoj višak kilograma, ali smeta tebi. A uskoro će ti zasmetati i njegov!

Uvek zajedno

Oni suvda, ali svuda, idu zajedno! Na rođendane njenih prijateljica, na alkoholičarske žurke njegovih ortaka, na utakmice, kod krojačice. Ona ide sa njim kod zubara, on sa njom kod ginekologa, pa onda idu zajedno u nabavku, a posle zajedno kuvaju i ručkaju, a uveče izlaze sa njenim ili njegovim društvom, ili im neko dolazi, a oni se sa gostima druže zajedno… Jao, to je baš romantično! Osim što posle nekog vremena neko od njih dvoje počne da oseća da se guši i da više ne može da diše, jer mu partner sedi na glavi, bukvalno i figurativno. Svakome je potrebna lična sloboda, privatnost, prostor. Ako vaš doživljaj toga da kad imate partnera više nikad ne morate (i ne treba) da budete sami, ili verujete da se veza održava tako što se tesno držite zajedno i uvek nastupate kao par i kao tim, ispunjava vaše snove o ljubavi, probudićete se na vrlo neprijatan način kad ustanovite da vaš partner jedva čeka da malo zbriše iz tog nametnutog zajedništva, da bude svoj, da ima sadržaje koje ne deli sa vama. Ne možete živeti u paru, izolovano od svih ostalih. Možete da pokušate, ali utvrdićete da to baš i nije izvodljivo.

View this post on Instagram

Hump day mood. @grlwithbangs

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Editors choice