Kremasto rumenilo i bronzer

Što se tiče bronzera, rumenila i konturisanja lica, ako kreirate golden hour makeup look, obavezno se koristite kremastim proizvodima, a ne onima u prahu! Da se razumemo, želite da sijate, sijate, sijate! Takođe, kremasti proizvodi lakše će se blendati jedni sa drugima, a učiniće da vaša koža izgleda jedro, hidrirano i mladalački. Takođe, verovatno će izgledati prirodnije, i kao da imate manje šminke na licu nego što zapravo imate.

Nema potrebe za matiranjem

Ukoliko imate masniju kožu, malo matrijanja nije naodmet, ali svakako nemojte matirati lice u potpunosti – kao što ste to do sada radili. Matirajući puder u kamenu možete u blagom sloju naneti ispod očiju i na samu sredinu čela, ali poenta je da veći deo lica ostavite sjajnim, jer baš se time podstiče taj golden hour look. I ne brinite, uz prave proizvode sjaj vaše kože izgledaće zdravo, a ne masno.

Sve je u doobrom blendiranju

Kada kreirate ovaj look, najvažnije je da nema oštrih prelaza i da sve bude veoma dobro izblendirano. Želite da vaša koža izgleda nežno, meko i sjajno, bez ikakvih oštrih prelaza. Zato, četke u ruke i “omekšajte” sve ivice!

Naslovna fotografija: instagram.com/taniellejaimua

Jovana Pantić

Comments