Nema veze ako ste odavno prešli stadijum zaljubljenih i poludelih tinejdžera, seksi poruke uvek izmame osmeh na lice i prijatan osećaj ‘tamo dole’. I ne možete reći da nikada nista slali iste svom partneru, jer vam nećemo porevovati! A ako baš stvarno, stvarno niste, vreme je da počnete! Jer, i ovakav način konverzacije (da, da ovo jeste konverzacija!) je važan za vezu. Ne samo da ćete svog partnera usrećiti, ali i naložiti, što i jeste poenta, već ćete i unaprediti svoju vezu u pogledu eksperimentisanja.

Uvek je dobro uraditi nešto što se ne očekuje od vas, naravno misli se na neko pozitivno “delo”. Tako, zamislite situaciju: vaš dragi je na poslu, smrtno se dosađuje na nekom sastanku, a vi mu šaljete MMS sebe u nekoj lepršavoj haljinici, sa porukom da ne nosite gaćice. Pa, zar je potrebno nešto reći?! Odmah će mu dan postati bolji, a kada se vrati kući kod vas… Khm, khm… Naravno, uloge mogu da budu i zamenjene: vi se smarate na poslu, a on vam šalje svoju golišavu fotku na kojoj ima samo kecelju uz neku, isto tako seksi poruku koja vas navodi na najrazličitije bludno sanjarenje…

slika 115 Gorim, znojim se...

Al' sam se napal'la, baš sam se napal'la...

Ne treba da pominjem da je cela ova stvar veoma zabavna, uzbudljiva, čak i opuštajuća. Na partnera bi trebalo uvek da možete da se oslonite, da se on uvek trudi da vam ulepša dan i oraspoloži vas, pa čak i na ovakav način. Seksi poruke dokazano razbijaju svakodnevnu rutinu! Plus, između partnera i vas se razvija nekako poseban i bliskiji odnos.

Ako vam je ovo prvi put, nemojte da brinete o tome šta da kažete. Dokle god ste dobro naloženi i u glavi su vam svakakve seksi scene, sigurni smo da nećete ni u čemu pogrešiti. Takođe, vi najbolje znate šta vašeg partnera uzbuđuje i šta će biti pun pogodak!

Ako ste i dalje nesigurni, evo nekoliko primera:

“Upravo gledam seksi snimak za dečkom koji je isti ti!”, a onda mu pošaljete link za eksplicitni video u kome je stvarno neka atraktivna osoba. Em će se napaliti, em će biti polaskan!

“Šta imaš na sebi?”, stara dobra poruka koja otvara hot chat.

“Možeš li da pogodiš boju mog veša?”, pomisao na vas u vešu… Mmm…

“Moje noge žele da te zagrle, nedostaje im da budeš između njih…”, 100% pali!

– “Upravo sam kupila novi, čipkasti veš, jedva čekam da ti ga pokažem!”, mmm…

“Kada bih sada bila sa tobom, gde bi želeo da te dodirnem?”, treba li da se naglasi ko se ‘javlja na dužnost’?!

– “Gledam porniće”, kratko i jasno!

“Ruke su mi zauzete, ali sam napravila pauzu da ti se javim…”, zna se na šta odmah pomišlja i preznojava se.

“Pokušavam da spavam, ali su mi u glavi stvari koje bi mi radio da si sad sa mnom u krevetu…”, sad već ludi što nije sa vama u krevetu, da vam “olakša”!

“Gledam po internetu kakva je ponuda seksi igračaka…”, naravno, odmah će zamisliti kako neku od tih igračaka i upotrebljavate…

“Šta bi želeo da mi radiš nakon našeg sutrašnjeg sastanka?”, komentari su suvišni…

“Zamišljam kako si sada sa mnom…”, sigurno će pomisliti na nešto perverzno!

Izvori fotografija: sodahead.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments