Kada su dejting saveti u pitanju, otprilike su kao “mač sa dve oštrice”, jer mogu da se primene, ali nikada ne znaš da li ćeš pravi iskoristiti u dobrom trenutku, odnosno, da li će “upaliti” ili ne, jer su uglavnom prilično opšti, a svako od nas se na različit način ponaša kada je prvi sastanak u pitanju. Jedno je sigurno, treme ima dosta, tu dileme nema, ali ona opet na svakoga deluje različito, pa dok one srećnice prave iz nje odlične korake, druge pak, dolaze do nekih čak i kobnih grešaka koje su apsolutno nepotrebne i samo unište nešto što bi moglo da bude lepo i nešto što bi moglo da ima lep početak i trajanje. Evo koje su to najčešće greške koje bi mogla i trebalo da izbegavaš.

Prevelika dostupnost

Čujete se već neko vreme, dopadate se jedno drugome, a onda te on pita da se vidite, odete na sastanak i ti pristaješ. Međutim, veliki broj devojaka na pitanje “kada si slobodna” odgovara sa “bilo kada”, i tu je već prva greška koja i nije toliko velika. Muškarci ovo umeju da shvate kao znak da želiš da ga “skineš sa dnevnog reda”, pa ako ti se dopada i zaista želiš da se vidiš sa njim, jednostavno mu reci da bira vreme i mesto – jer ćeš i ti tako uvideti da li je odlučan i stabilan, a takvog muškarca svaka devojka želi uz sebe.

Zabrinutost

Sasvim je u redu da ga nakon sastanka pitš šta moža misli o tebi, kako se proveo, ali nikako nemoj da tražiš dodatnu potvrdu da li je zaista sve prošlo u najboljem redu i da li zaista misli to što kaže. Tvoje informisanje u vez sa tim kako je sastanak prošao je sasvim opravdano i potrebno, ali ako tražiš i dodatne potvrde za ono šta ti on kaže, onda ćeš početi polako da ga “gušiš”, a ako je tako na samom početku – veruj da će pobeći glavom bez obzira.

greške na prvom sastanku 2 Greške koje praviš na prvom sastanku i zbog kojih sve propada
Comments