Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Neobični filmovi su njegova specijalnost, osvojio je mnogobrojne nagrade, između ostalog i nagradu žirija u Kanu, a nominovan je za Oskara u dve kategorije za dva različita filma: za nagradu za najbolji film na stranom jeziku i u kategoriji najboljeg originalnog scenarija. Rođen je u Atini i studirao je režiju. Pre većih ličnih i profesionalnih ostvarenja režirao je mnogobrojne TV reklame, muzičke spotove, video snimke za plesne kompanije, kratke filmove, ali i eksperimentalne pozorišne predstave. Čak je učestvovao u osmišljavanju ceremonije otvaranja i zatvaranja Letnjih olimpijskih igara 2004. godine. Njegov prvi dugomtražni film je Kinetta, zatim slede Očnjak, Alpi, Jastog i najnovije ostvaranje Miljenica, koje je oduševilo mnoge.

On je Yorgos Lanthimos, filmski i pozorišni reditelj, producent i scenarista, kreativac i pravi umetnik, koji će svoju biografiju obogatiti sa dva nova projekta, koja je sproveo u delo zajedno sa italijanskim luksuznim brendom Gucci.

Sarađivao je sa brendom Gucci u okviru kampanje Gucci Cruise 2020, koja je i te kako bila zapažena i pobrala je mnogobrojne pozitivne kritike i komentare.

Njegov najnoviji projekat takođe je vrlo specifičan, kao i celokupan njegov rad, a mnogi su se obradovali što je nastavio svoju saradnju sa ovim luksuznim italijanskim brendom. Naime, Gucci je lansirao svoju foto knjigu, u kojoj na jedinstven način spaja modu, kulturu i umetnost. 

Editors choice