Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

1/2

Neobični filmovi su njegova specijalnost, osvojio je mnogobrojne nagrade, između ostalog i nagradu žirija u Kanu, a nominovan je za Oskara u dve kategorije za dva različita filma: za nagradu za najbolji film na stranom jeziku i u kategoriji najboljeg originalnog scenarija. Rođen je u Atini i studirao je režiju. Pre većih ličnih i profesionalnih ostvarenja režirao je mnogobrojne TV reklame, muzičke spotove, video snimke za plesne kompanije, kratke filmove, ali i eksperimentalne pozorišne predstave. Čak je učestvovao u osmišljavanju ceremonije otvaranja i zatvaranja Letnjih olimpijskih igara 2004. godine. Njegov prvi dugomtražni film je Kinetta, zatim slede Očnjak, Alpi, Jastog i najnovije ostvaranje Miljenica, koje je oduševilo mnoge.

On je Yorgos Lanthimos, filmski i pozorišni reditelj, producent i scenarista, kreativac i pravi umetnik, koji će svoju biografiju obogatiti sa dva nova projekta, koja je sproveo u delo zajedno sa italijanskim luksuznim brendom Gucci.

Sarađivao je sa brendom Gucci u okviru kampanje Gucci Cruise 2020, koja je i te kako bila zapažena i pobrala je mnogobrojne pozitivne kritike i komentare.

Njegov najnoviji projekat takođe je vrlo specifičan, kao i celokupan njegov rad, a mnogi su se obradovali što je nastavio svoju saradnju sa ovim luksuznim italijanskim brendom. Naime, Gucci je lansirao svoju foto knjigu, u kojoj na jedinstven način spaja modu, kulturu i umetnost. 

Editors choice