Pevačica grupe No Doubt, Gven Stefani (Gwen Stefani), izjavila je za medije da više nema nameru da radi solo albume i na taj način najavila dugoročnu saradnju ovog poznatog benda.

Kalifornijski sastav No Doubt priprema se za objavljivanje novog albuma, prvog albuma nakon 11 dugih godina pauze, za vreme kojih je Gven samostalno nastupala i snimila dva solo albuma sa poznatim producentima, kao što su Dr Dre i The Neptunes. O saradnji sa poznatim producentima pričala je za britanski tabloid “The Sun” i tom prilikom izjavila da je solo karijera iza nje i da se nikada više neće upustiti u te vode, dodajući da je srećna što je ponovo deo grupe No Doubt.

gwen stefani 5 1024 768 Gwen Stefani nikad više sama

Gven i No Doubt neraskidivo povezani

Uprkos dugogodišnjoj neaktivnosti benda, Gven je rekla da se bend nikada nije raspao, oni su sve vreme radili zajedno na nekim projektima ili su se jednostavno privatno posećivali i družili.

No Doubt će objaviti svoj šesti studijski album “Push and Shove” 24. septembra, a najavljen je singlom i spotom za pesmu “Settle Down”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments