Podignimo ruku sve mi koje smo želele savršenu frizuru, a nismo imale vremena da svoju želju i pretvorimo u stvarnost! Koliko puta ti se samo ovo desilo? Bez obzira na to da li je u pitanju posebna prilika, u poslednji čas iskrsao poziv za druženje, bitan sastanak ili bilo koji drugi povod kada ti je jednostavno potrebno da zablistaš, frizura jeste bitan deo celokupnog stajlinga, nešto poput trešnjice na torti – rezultat nije finalan bez tog detalja!

Bez obzira na to kog od navedenih scenarija si deo i koliko (ne)formalno treba da se obučeš i doteraš, lokne su otprilike univerzalna frizura kojom najlakše možeš da postigneš željeni efekat, naročito ukoliko inače imaš ravnu kosu ili ti je pak potrebno da svoje prirodne ali nedefinisane talase transformišeš u raskošno remek-delo koje će svi primetiti!

philips lokne 2 1 #HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

Dakle – lokne!

Kako napraviti savršene lokne koje će dugo trajati, a da to bude brzo i jednostavno – ipak nemaš sve vreme ovog sveta da se spremiš za polazak!?

Jednostavno je – upotrebi Philips StyleCare Glam Shine uvijač za kosu koji će ti obezbediti bogate lokne pune sjaja koje će trajati dugo, iako ti za njihovu pripremu neće trebati mnogo vremena!

philips lokne 1 1 #HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

Pre svega, Philips StyleCare Glam Shine uvijač za kosu se zagreva za svega 45 sekundi, i to do 210 stepeni, a zahvaljujući čak 9 različitih opcija zagrevanja, moći ćeš da pronađeš odgovarajuću kako bi brzo i lako napravila željenu frizuru – ali bez prejakog i štetnog zagrevanja kose! Kupa dužine 160mm omogućava da čak i jako dugu ili tanku kosu uviješ bez mnogo muke, a ono što takođe garantuje brzu frizuru jeste i njena “građa” – titanijum važi za brzog prenosnika toplote što garantuje bolje i lakše stilizovanje. Na kraju, tu su i negujući joni koji sprečavaju elektrisanje kose, čineći tvoje lokne glatkim, mekim i blistavim!

Sada kada znaš ko će biti tvoj saveznik u stilizovanju kose svaki put kada si u gužvi i prosto ti fali koji sat više (stvarno, ko je izmislio da dan traje samo 24h?!), ostaje ti još samo da je uviješ, a mi ti u ovom videu pokazujemo i kako!

Kako ti se dopada naša brza, chic vrizura?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments