Teško je prihvatiti da je jesen odmah iza ćoška, a čini se kao da se ovo leto nije ni desilo. Ipak, došlo je vreme za upoznavanje sa trendovima koji će obeležiti mesece pred nama, a na polju hairstyle-a trendovi su raznovrsniji nego ikada. Evo koje su frizure favoriti naših omiljenih poznatih frizera, a vi budite među prvima koji će ih isprobati.

Side Part

Zaboravite na razdeljak na sredini, tu je njegova urbana i kul sestra – side part. Kosu možete nežno razdvojiti šiškama, a vaš razdeljak može biti samo malo udaljen od sredine glave. Ova frizura veoma je popularna među mlađim američkim modelima i influenserkama koje neguju punk stil, a dominantna je i na revijama dizajnera Alexander-a Wang-a, jer savršeno pristaje uz njegove grunge kreacije.

Bob

Frizerski saloni nisu radili mesecima, a sa njihovim otvaranjem, odjednom smo mogli da uočimo ogroman broj žena sa prepoznatljivom bob frizurom. Ove jeseni u centru pažnje naći će se odvažni, veoma kratki bobovi, a oni će biti još moderniji ako ih začinite pramenovima u nekoj drugoj boji.

Baby Braids

Hit frizura koja je obeležila muzičku scenu 90-ih ponovo je popularna. Tanke pletenice kojima ćete uokviriti vaše lice lako je rekreirati, a za ostatak kose je dovoljno da je ostavite prirodnom i puštenom. Ukoliko želite da budete sigurni da se pletenice neće raspasti, fiksirajte ih lakom za kosu.

Sheer Bow

Nasuprot svilenih mašni koje su vladale poslednjih godina, pojavile su se providne mašne u različitim nijansama, koje osim što će vam pomoći da napravite željenu frizuru, mogu biti i upečatljiv aksesoar. Njima možete vezati konjski rep ili ih koristiti na dnu pletenice, kako bi bile svima vidljive.

Barely There Waves

Dok svako lete obeleže beachy waves, ove jeseni je sa nama novi, nonšalantni stil koji obožavaju Parižanke. Umereno talasasta kosa koja izgleda kao da ste sada ustali iz kreveta, postala je hit na društvenim mrežama, a možete je napraviti uz slabo ugrejanu peglu i malo laka za kosu.

Comments