Koliko puta ste stajale ispred svog ormana nervozno zagledajući njegov sadržaj, uporno shvatajući da, bez obzira na količinu krpica u njemu, vi jednostavno nemate šta da obučete? Koliko ste puta stajale iznad svog kofera, pitajući se zašto nema mesta za još stvari koje vi jednostavno morate da ponesete sa sobom na odmor? Većina žena bi na ovo pitanje odgovorila sa dve reči: bezbroj puta. A možete li zamisliti kako bi sve bilo lakše kada biste od samo jednog komada odeće mogli napraviti više odevnih kombinacija, a da ne izgleda kao da stalno nosite jedno te isto? Da li vam se to čini teško izvodljivim? Možda  tako zvuči, ali zapravo nije. “Anastasia” haljina, dizajnirana od strane Vanese Noks (Vanessa Knox), tu je da vas uveri kako je to ipak moguće.

Anastasia Dress 600x478 Haljina Anastasia

Vanesa Knoks, britanska dizajnerka koja svoje modele bazira sa fokusom na praktičnosti i prilagodljivosti, osmislila je haljinu koju možete nositi na čak deset načina. U skladu sa dobom dana i prilikom, ovu haljinu možete transformisati po svojoj želji. Za svakodnevnu varijantu možete je nositi kao tuniku, na plaži je možete nositi vezanu oko vrata, u večernjim izlascima kao koktel haljinicu na jedno rame, a u svečanijim prilikama  kao elegantnu i svedenu haljinu pravilnih linija.

60459790 Haljina Anastasia 60459791 Haljina Anastasia anastacia haljina in1aa Haljina Anastasia

“Anastasia” haljina se može poručiti na sajtu Vanese Knoks i košta 170 funti. Ova multifunkcionalna haljina za sada je dostupna u tri boje: roze, crnoj i sivoj. A u slučaju da vam je cena previsoka, ili vam ne odgovaraju boje, uvek možete pokušati da pronađete odgovarajući materijal i sašijete nešto slično. Za deset načina na koji je možete nositi, sigurno će vam se isplatiti.


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments