Ako trenutno možeš da pomisliš na bolju modnu kombinaciju od haljine i čizama, molimo te da nam je odmah i kažeš!

Ovaj spoj je svake jeseni odlična kombinacija sa kojom jednostavno nema greške. Već si mogla da primetiš svoje omiljene poznate ličnosti, kao i influensere kako kombinuju laganu haljinu sa čizmama, što je nas takođe inspirisalo da ti predložimo nekoliko zanimljivih outfita. Možeš biti potpuno sigurna da se većina čizama uklapa jako lepo sa mnogim haljinama, što čini ovaj street style look fantastičnim, a pritom te i “gura” da napustiš svoju comfort zonu i probaš nešto drugačije.

Midi suknje takođe dolaze u obzir jer i one mogu da se iskombinuju jako lako, a kao stvorene su za čizme koje su iznad kolena. Osim njih, tu su i ankle boots kao i cowboy boots koje su malo kantri, ali su i dalje u trendu. Sve dolaze u obzir!

Mi ti donosimo nekoliko lookova kao inspiraciju za tvoje predstojeće outfite.

Grunge look

Ako želiš da postigneš grunge outfit, onda su ti potrebne čizme sa visokom platformom. Ako su lakovane, to je velik plus onda! Haljina kariranog printa će savršeno da upotpuni tvoj look.

Simple look

View this post on Instagram

Blending in #pfw 📸@j2martinez

A post shared by Florrie Thomas (@florriet) on

Bež boja je apsolutni hit ove godine, a haljina u ovoj nijansi u kombinaciji sa čizmama može izgledati jako jednostavno, a ekvivalentno chic. Uvek možeš i da pronađeš interesantan dizajn haljine kako bi ostvarila simple look.

Comments