Proleće nam stiže, a sa njim i lepo, toplo vreme, pa ćemo konačno moći sve one debele stvarčice, jakne i čizme da ostavimo negde na dnu ormana, da čekaju sledeću zimu. A ono što s nestrpljenjem očekujemo jeste temperatura po kojoj ćemo moći da prošetamo neke od haljina koje su ove sezone must have.

Haljina iz dva dela

Ovakav model haljine savršen je izbor kako za svakodnevne kombinacije, tako i za one svečanije. Bez obzira na to da li idete u klub ili na neki formalniji događaj, dvodelna haljina može biti odličan način da se pokaže malo kože, ali bez previše otkrivanja.

jvtuzqne Haljine koje će se nositi ovog proleća

Lupita Niongo bira ovakav model haljine

Bandage haljina

Ove haljine su obično kratke i jako pripijene uz telo, otuda i naziv bandage. Ova haljina biće pravi izbor za prolećne večeri provedene u klubu ili na žurki sa prijateljima. Izaberite svetle boje, kako biste se izdvojili iz mase. Uparite je sa visokim potpeticama, a za još više seksi izgled birajte one sa dekolteom ili samo na jedno rame.

b81585670775e2926decbc8683102e1c Haljine koje će se nositi ovog proleća

Miranda Ker voli ove haljine, a i savršeno joj pristaju

Haljine golih ramena

Ova haljina se može naći u različitim stilovima, od seksi do boho. Najlepše su upravo one koje poznate cice nose na raznim svečanostima. Obično su rukavi spušteni sa ramena – seksi, ali i elegantno. Takođe predstavljaju odličan izbor za svečana dešavanja, tipa venčanja ili čak za maturu.

93ffdcaa8f71e186a4eee5650f9e7079 Haljine koje će se nositi ovog proleća

Sofija Vergara odlično nosi jedan ovakav model

Haljina sa karnerićima

Karneri su ponovo in i jedan su od glavnih trendova ovog proleća. Zabavni su i pomalo seksi. Najbolje bi bilo da izaberete ovakvu haljinu u nekoj jarkoj boji. Nakit svedite na minimum i uparite sa nekim ravnim sandalama ili baletankama.

03f607af74f24472e21f88d7345e5241 Haljine koje će se nositi ovog proleća

Olivija Palermo je poput devojčice u ovakvoj haljinici

Čipkana haljina

Jedna od najboljih stvari u vezi sa čipkom jeste ta da je ona svevremena i da se može nositi tokom cele godine. Uglavnom zimi se više nose čipkane haljine tamnijih boja, kao što su crna ili teget, ali u proleće imati mnogo više opcija. Izaberite neku od pastelnih nijansi i obavezno se odlučite za jednobojnu. Dobro stoje i duže i kraće varijante.

704fed6a928b9465abb90902af550ee6 Haljine koje će se nositi ovog proleća

Ovakve haljine često bira Tejlor Svift

Haljine sa šljokicama

Šljokice su takođe još jedan svevremeni detalj na haljinama, naročito u proleće. Kratke šljokičave haljine savršene su za vesele noći u klubu.

3912e3438ac3f136e3cb1a9226926886 Haljine koje će se nositi ovog proleća

Bijonse nosi jedan ovakav model

Boje mora

Vodene boje su veoma popularne ove sezone, pa obavezno nabavite neku haljinicu u boji akvamarina, korala, plavo-zelene i morskozelene nijanse. Izaberite neku koja po sebi ima i šljokice i potpuno ćete se uklopiti u jednu morsku sliku.

y2ft55hb Haljine koje će se nositi ovog proleća

Lana del Rej u bojama mora


Jelena Grujin 

Comments