ovan Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Lepo je što jurite svoje snove i sledite svoje ambicije, još je lepše kada uz to dobijete poštovanje i divljenje drugih, ali morate prihvatiti da se uspeh teško prašta i nikako ne smete dozvoliti da vam to poljulja samopouzdanje i dalji uspon. Pokušajte da sa ljudima iz okruženja koji su malo osetljiviji pristupite na drugačiji način. Malo odstupanje od svakodnevne rutine je ono što vam je potrebno ove sedmice.

bik Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Vaša buntovnička strana biće veoma naglašena ove nedelje i biće vam veoma teško da se kontrolišete i vodite u pravom smeru. Potreban vam je unutrašnji mir. Voljena osoba neće imati previše razumevanja za vaše ponašanje, štaviše, biće joj potpuno nejasno šta se sa vama dešava. Pomozite joj da razume, jer će i vama biti lakše ukoliko imate nekog uz sebe. Singl Bikovi bi ove nedelje trebalo da izbegavaju bilo kakve susrete.

blizanci Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Kroz ovu nedelju pokušajte da idete korak po korak i nemojte imati preterano velika očekivanja. Biće ovo mirna i obična nedelja, stoga, nemojte se truditi da radite ništa neobično i van stalnih tokova. Iskoristite slobodno vreme za uživanje i relaksaciju. Družite se sa porodicom i prijateljima. Možda ne bi bilo loše da odete i na kraći put. Sve u svemu, ove nedelje ne radite ništa tendeciozno i preterano.

rak Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Energija vam ove nedelje neće biti na najvišem nivou i osećaćete se umorno i bezvoljno. Ukoliko nešto planirate da radite, radite to ukoliko je moguće kod kuće, jer bi okruženje u kome se nalazi mnogo ljudi bilo kontraproduktivno za vaše trenutno raspoloženje. Potrebno vam je nešto što bi vam donelo trenutno zadovoljenje i samim tim poguralo u novu i poletnu nedelju.

lav Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Ove nedelje ćete uz pomoć vašeg šarma dobiti i postići apsolutno sve što želite. Pokušajte da to ne zloupotrebite. Usput, naći ćete se pri ruci prijatelju u nevolji, što će vaš ego još više zadovoljiti. Vikend ostavite za voljenu osobu, poklonite joj svu pažnju ovog sveta najviše iz razloga što je vaša veza pomalo zapala u rutinu, a da ne bi zapala još i u dosadu, moraćete da se potrudite.

devica Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Završite započete obaveze i poslove pre nego što se upustite u izvršenje novih. Gomilanjem nećete ništa postići osim što ćete se na kraju naći u velikom problemu. Iako vam se čini da vam je preko potrebno da na par dana ostavite sve i odete negde da napunite baterije za dalje, to je u ovom trenutku nemoguće. Bar ne dok sve svoje obaveze na izvršite. Po mogućstvu uspešno.

vaga Horokop 02. oktobar  08. oktobar

U mesecu i nedelji Vage, pravo je vreme da se osvrnete i vidite šta ste zamislili, šta ste ostvarili i šta vas tek čeka u nedeljama koje dolaze. Uvidite greške i probajte da iz njih naučite nešto novo. Ukoliko su potrebne promene, neka one budu promene na bolje. Takođe, ove nedelje bićete veoma skloni raznim uticajima sa strane, naročito kada je vaš poslovni napredak u pitanju. Ignorišite ih što je više moguće, i vaše aktivnosti usmerite u pravcu koji sami odredite.

skorpija Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Ukoliko ove nedelje problema nema, nema potrebe da ih sami stvarate. Opustite se i mirno i promišljeno rešavajte situacije ukoliko ima potrebe za tim. Poslušajte svoj unutrašnji glas. Ništa ne treba požurivati. Vikend je određen za romansu i opuštanje. Iskoristite lepo vreme i provedite ga u prirodi. Povoljno će uticati na vaše pomalo ugroženo zdravlje.

strelac Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Ova nedelja će proći bez većih trzavica i iznenađenja. Bićete željni avanture, ali nažalost neće biti nikog ko bi vas ispratio ili podržao u tome. Ipak, ukoliko ste željni druženja, vikend pred vama uvek možete iskoristiti za sedeljku kod kuće u društvu prijatelja. Ne bi bilo loše da uskoro počnete sa nekom fizičkom aktivnošću. Ukoliko će vam biti lakše, gledajte na to kao na avanturu.

jarac Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Izdignite se iz negativne energije koja vas okružuje u poslednje vreme. U suprotnom, može nepovoljno uticati na vaš rad a i na vaša osećanja i raspoloženje. Ukoliko imate neki problem, najbolje je da se za pomoć obratite porodici i najbližima jer ćete, ukoliko pokucate na bilo koja druga vrata, naići na poteškoće i neprilike. Morate razrešiti pitanje poverenja sa partnerom.

vodolija Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Ovo neće biti komplikovana i teška nedelja ukoliko pazite kome, šta i kad govorite. Bilo kakve razmirice time izazvane mogu biti neprijatne i vama i ostalim osobama kojih se to tiče. Za vikend je najbolje da ostanete kod kuće i dobro razmislite o problemima u vezi, jer ukoliko se dalje produbljujete u raspravu samo ćete pogoršavati situaciju.

ribe Horokop 02. oktobar  08. oktobar

Ove nedelje pripazite na finansije. Nemojte se širiti više nego što ste dugački. Partneru bi moglo da zasmeta takvo raskalašno ponašanje i samim tim bi mogao svoja ulaganja i finansije da povuče iz zajedničkog budžeta. Neka vam preispitivanje troškova bude prioritet narednih dana. Bolje sprečiti nego lečiti.

Astro plus:

Najveća snaga i prednost Vaga jeste njihov šarm i gracioznost koja im pomaže da i najkomplikovanije probleme reše smireno i sa određenom dozom elegancije i strategijom diplomatije. S druge strane, najveća slabost ili mana im je što upravo u svom tom trudu da ostanu dosledne sebi, bez obzira na sve, izgube sebe samu i ne brinu o sopstvenom dobru.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments