Prvi horor

slika12 Horor: Kada odlučite da ga zadivite na prvom sastanku

Na prvi sastanak ne idite kao kamenjarka

Pozvao te je tip kog si upoznala na opuštenoj žurci pre nedelju dana. Mnogo ti je važno kakav ćeš utisak da ostaviš, jer je tip boli glava. Odlučno ističeš sve kvalitete. Natakarila si se na štikle dvanaesticu, bradavce samo što ne kažu “Ćao svima”, butke i guza sevaju, a količina nanetog pudera ti dodaje još jedan kilogram na kilažu. Tip će ostati bez daha kada te bude video, misliš. Ostao je, bra’o za tebe.

Ali nikada ti se više nije javio. Ne! Nije zato što je iskompleksirani kreten koji se plaši lepih žena. Zapravo, hteo je da upozna lepu ženu, ali si mu dovela nakaradnu kamenjarku. Zašto, pobogu?

Drugi horor

Slika211 Horor: Kada odlučite da ga zadivite na prvom sastanku

Ne opijajte se na prvom sastanku

Izašla si sa super tipom. Naručuješ koktel, da se malo opustiš. Veče se odvija lepo. Stiže i drugi koktel. Što više pričate, otkrivaš da imate sve više zajedničkih interesovanja. Eto povoda da se nazdravi! Daj treću turu! Ma, neka ide život, naručuješ i rakiju da, bre, nazdravite kao ljudi!

Sutradan sastavljaš sms: “Jao, izvini molim te za sinoć. Inače, znaš, slabo pijem, ne znam šta mi bi. Insistiram da platim hemijsko čišćenje tvog auta”. Odgovora nema ni posle tri dana. Za bljuvku u autu pobrinuće se hemijsko. Za njegov prvi utisak o tebi može da se pobrine jedino čarobni štapić.

Treći horor

Napokon se nalaziš sa tipom koji ti se veoma sviđa. Šarmantan je, duhovit, lep i uspešan. Treba zadiviti sve to – misliš u sebi i krećeš u akciju.

“Znaš, ja se zdravo hranim, treniram svaki dan i ne pijem alkohol.” (Reče ti, dok ti stomak vari sarme koje si jela kod babe tog popodneva, mamurna od žurke sinoć)
“Inače, ja sam manekenka.” (U agenciji “Slikao me je drugar za Facebook”)
“Ne znam da li sam ti rekla – svake godine bez izuzetka letujem u Budvi.” (Ne znam da li si čula, ali ima i dalje od Budve)
“Ah, da, zaboravila sam da ti kažem da sam ja i…”

Ne devojko, ti nisi! A tako bi volela da budeš. Laž se vidi i prepoznaje na sto metara. U ovoj priči jedino što njega može zadiviti jeste mašta na kojoj bi ti i Tolkin (J. R. R. Tolkien) pozavideo.


Mia Karamujić je elementarna nepogoda, ali i must have svačijeg života. Voli jak stisak ruke, Daft Punk i Pariz. Ne voli roze boju, nosi fine bele čarape i živi za fajt!

Comments