ovan2 Horoskop 04. januar  11. januar

Osećaj sigurnosti vam ove nedelje neće manjkati. Čuvajte svoje dragocenosti pod ključem. Odreagovaćete burno u utorak na nečiju provokaciju. Očekujte poziv prijatelja koji dolazi iz inostranstva. Vodite to do listu jer će vam period posle praznika biti dosta radan na poslu.

bik2 Horoskop 04. januar  11. januar

Kod vas na poslu vlada napetost. Oslonite se na svoju drugu polovinu prilikom rešavanja problema. Razmislite da krenete na neki kurs stranog jezika. Posvetićete ceo januar usavršavanju i obrazovanju. Želećete da promenite svakodnevne navike.

blizanci2 Horoskop 04. januar  11. januar

Ceo ponedeljak ćete posvetiti svom ljubavnom životu. Imaćete nezaboravnu zajedničku noć ispunjenu strašću! U utorak se potrudite da budete flaksibilni. Uslediće jedan neočekivan događaj koji će poremetiti vaše planove da se posvetite porodici.

rak2 Horoskop 04. januar  11. januar

Partner se igra sa vašim osećanjima, naročito u utorak, kada ćete imati raspravu. Razmislite o donošenju nekih promena u vaš ljubavni odnos. Potrudite se da dovedete u red vaš odnos sa bliskim ljudima jer se dosta negativne energije okreće oko vas.

lav2 Horoskop 04. januar  11. januar

U utorak ćete svoje bližnje obradovati poklonima. Dosta vremena posvetićete svojoj porodici. Povedite računa o ishrani i zdravlju. Unosite više povrća i voća. Pomoći ćete prvom komšiji oko nekih njegovih privatnih problema.

devica2 Horoskop 04. januar  11. januar

Ne igrajte se sa novcem u ponedeljak. Ukoliko budete rizikovali, možete pretrpeti ozbiljne posledice. U utorak će vaš ljubavni život procvetati. Ukoliko niste u vezi, ova nedelja je presudna za upoznavanje druge polovine. U subotu ćete imati kreativne poslovne ideje.

vaga2 Horoskop 04. januar  11. januar

U ponedeljak će vam biti potrebna podrška prijatelja. Bavite se više sportom i trenirajte. Jedan član porodice u sredu će biti veoma uporan da vas zamoli za ogromnu uslugu. Pokušajte da odigrate pametno i nemojte je razočarati.

skorpija2 Horoskop 04. januar  11. januar

Veoma ste brzopleti, pazite šta pričate u ponedeljak. Posmatrajte život sa vedrije strane i rešite se negativne energije. Budite optimistični! U četvrtak će uslediti zanimljiva poslovna ponuda. U nedelju ne širite tračeve!

strelac2 Horoskop 04. januar  11. januar

Uslediće emotivna nedelja. Budite staloženi, pogotovo na radnom mestu. Ukoliko ste pušač i imate želju da prestanete sa pušenjem ova nedelja je pogodan period za to. Prijatelj će vam učiniti veliku uslugu u subotu. Nagradite je!

jarac2 Horoskop 04. januar  11. januar

Imaćete malu raspravu sa kolegom. Ne ulazite u veće polemisanje i budite popustljiviji. Povoljan period za igre na sreću je ova nedelja! Sreća je na vašoj strani. Moguće je kraće poslovno putovanje, nemojte ga odbiti.

vodolija2 Horoskop 04. januar  11. januar

Ukoliko imate na poslu kolegu koji vam se dopada, ove nedelje napraviće prvi korak. Biti sa porodicom što više vremena treba da vam bude prioritet ove godine. U petak nećete imati motivacije, ali ne očajavajte.

ribe2 Horoskop 04. januar  11. januar

Povedite računa o kućnom budžetu. Više trošite nego što štedite! Sve oči su uprte u vas, gde god da se pojavite, zračite svojom pojavom. Uspešno obavljate svoje radne zadatke, očekujte malu nagradu.


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

 

Comments