ovan1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Imaćete dosta energije da provedete vreme sa prijateljima i porodicom. Tragaćete za lepim stvarima i u kući i van nje. Predstava, izložba, ili film bi bili idealni. Budite spremni da neko pokuša da vas zaseni u situaciji koja je predviđena za vaš uspeh. Romansa i kreativnost su naglašene Merkurom koji ulazi u Lava. Znaćete šta da kažete da učinite da se neko oseti posebno.

bik1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Ovo je sjajan momenat da promovišete i sebe i svoje ideje. Možete uspešno lansirati novi plan ili projekat sa Jupiterom na vašoj strani. U međuvremenu, Novi Mesec donosi mogućnost novog početka po pitanju porodičnih stvari. Ovo je možda najbolji period za menjanje porodične dinamike, kao što je, na primer, kupovina ljubimca. Prisustvo Merkura podstiče vas da pođete za novim stvarima i povežete se sa članovima porodice, možda da organizujete okupljanje, ali ne dozvolite da nečije raspoloženje utiče na vaše.

 

blizanci1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Dodatni finansijski prihodi bi mogli da budu dostupni baš u trenutku kada budete morali da platite neke stvari. Jupiterov uticaj bi mogao da vas podstakne da pronađete nove načine zarade. Novi Mesec je šarmantan, a Lav će se dogoditi baš onda kada je potrebno da pokrenete novi projekat i pomogne vam da uspete, dok je prisustvo Merkura tu da popravi vašu tehniku prodavanja. Međutim, nije sve usredsređeno na posao ili novac. Ima interesantnih stvari za uživanje, i te kako.

rak1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Nove odgvornosti su moguće. Šta god da se dešava ove nedelje, moć pozitivnog razmišljanja vam može pomoći da dostignete uspeh. Finansijska pitanja će se popraviti kada Novi Mesec u Lavu podstakne želju za sređivanjem računa. Kasnije, možda ćete jedva čekati da pokrenete ideje koje će vam pomoći da zaradite više novca. Ovo je odlično vreme da investirate sami u sebe!

lav1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Snovi i intuicija nastavljaju da igraju veliku ulogu u vašem svakodnevnom životu. Jupiterovo prisustvo u vašoj duhovnoj zoni čini da budete puni samopouzdanja po pitanju učenja o meditaciji ili počinjanju nove duhovne tehnike. Možda ćete poželeti da pronađete gurua koji će vam pomoći da promenite život. Novi Mesec u vašem znaku bi mogao da bude najbolji deo godine za vas. Iskoristite ga da pokrenete zaostale planove.

devica1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Vaš društveni život bi ove nedelje mogao da bude na vrhuncu. Planetarni uticaji potpomažu stvari, dovode nove ljude u vaš krug prijatelja, i podstiču vas da od networking-a napravite naviku. Jedva ćete čekati da pronađete grupe ili klubove koji bi vam mogli pomoći na poslovnoj sceni. U međuvremenu, fokusirajte se na duhovne stvari. Možda ćete želeti da provedete malo vremena nasamo i porazmislite o svojim opcijama i prioritetima. Ovo je takođe prilika da dobijete odgovor na tekuće probleme.

vaga1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Izgleda da ste u centru pažnje, pa iskoristite ovaj period da pokažete svetu svoje talente. Možda ćete biti puni samopouzdanja i ciljati na neko unapređenje ili novu karijeru. Ili možda samo budete dobili veru u sebe za postizanje životnih ciljeva. Društvena cena postaje sve žešća i podstiče vas da potražite nove prilike koje će proširiti vaš krug saradnika. Prijatelj će vam možda pomoći da rešite neku ljubavnu dilemu koju ne umete da rešite sami.

skorpija1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Želja za istraživanjem novih horizonata bi mogla da se pojača. Možda ćete osećati nemir koji će vas preusmeriti sa uobičajene rutine i podstaći da fantazirate o putovanjima i avanturi. Možda je vreme da sortirate planove za putovanja ili da uzmete u obzir kratku pauzu. Trenutno, šansa da radite nešto drugačije bi mogla da vam neguje dušu. Nabavite cilj ili projekat i počnite da ga razrađujete. U međuvremenu, Merkur će pojačati vaše moći planiranja. Budite spremni da pokorite svet!

strelac1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Izgleda da ste u top formi ove nedelje, a i podrška prijatelja doprinosi vašoj sreći. Nemojte dozvoliti nekoj zahtevnoj osobi ili finansijskoj brizi da vam uništi rapoloženje. Imate više kontrole nad situacijom nego što mislite, pogotovo u situacijama koje vam deluju nerešivo. Novi Mesec u Lavu sugeriše da bi prijatelj mogao da vam otvori um za nove stvari koje se tiču obrazovanja ili putovanja. Izgledi promena bi mogli da vam podignu raspoloženje i da probude avanturu koja se krije u vašoj duši.

jarac1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Akcenat se prebacuje na porodicu i veze. Međutim, moguće je da dođe do nesuglasica ukoliko insistirate da sve bude po vašem. Ako vaši interesi budu u konfliktu sa partnerovim ili prijateljevim, možda bi pomoglo da porazgovarate. Zajedničke novčane afere bi mogle da se poboljšaju. Uprkos problemima ili po kom koraku nazad ove nedelje, i dalje ima mnogo potencijala za zabavu i ispunjen društveni život.

vodolija1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Ako možete da budete fleksibilni, prilagodljivi i pomalo na ivici, primetićete dobar obrt u karijeri, zajednici ili u poslovnom statusu. Međutim, dobro proučite određeni plan ili ponudu, jer je moguće da ima skriveni motiv. Budite spremni kako biste iskoristili ono što potencijalno može da bude sjajna pogodba. Ljubavni život će vam procvetati kada Novi Mesec i Merkur donesu mogućnost novog početka. Kreativni planovi i zajednički ciljevi bi mogli da daju krila vašem ljubavnom životu.

ribe1 Horoskop 10. avgust  17. avgust

Možda ćete želeti da se osećate kao deo nečeg većeg od vas samih, ali birajte svoje razloge mudro. Lunarni uticaji donose srećne razvoje događaja kada Nov Mesec pospeši promene u vašem životu i zdravstvenoj rutini. Ovo je možda jedan od najboljih perioda za novu dijetu ili novi plan vežbanja. Romantične opcije bi mogle da deluju interesantno, ali budite oprezni.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments