ovan21 Horoskop 11. januar  18. januar

Ukoliko budete iskoristili sav svoj šarm u toku ove nedelje mnoga vrata će vam se otvoriti. Možete daleko dogurati ukoliko pomešate praktično razmišljanje i spremnost na pregovore. Plus, ukoliko budete vodili računa o malim, naizgled nevažnim stvarima, one krupnije i zahtevnije će se nekako rešiti same od sebe. Ovo je sjajan period da promovišete svoje ideje, naročito ako možete da razvijete neke važne odnose.

bik21 Horoskop 11. januar  18. januar

Ove nedelje imaćete priliku da rešite neke velike probleme, mogući su dobici, a i polje komunikacije vam se popravlja, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Bićete veoma optimistični po pitanju nekih budućih događaja.

blizanci21 Horoskop 11. januar  18. januar

Šta god da započnete ove nedelje ići će vam od ruke. Bićete dosta osetljivi, a to je možda znak da treba da preispitate svoja osećanja i unutrašnje porive i tako rešite neki lični problem koji vas muči već neko vreme. Takođe, proverite da li su vaši odnosi sa nekim važnim ljudima zategnuti ili ne. Ukoliko budete brižni i ljubazni, biće vam mnogo lakše da se izborite sa svim problemima.

rak21 Horoskop 11. januar  18. januar

Ukoliko odvojite vreme za vežbanje ili šetnje bićete mnogo produktivniji. Imaćete odličnu saradnju sa drugim ljudima, ovo će biti nedelja zaključivanja ugovora, sklapanja dogovora, romantike i mogućnosti da upoznate neke nove drage ljude. Dobra povezanost sa drugima može biti važna u vašem uspehu kod suprotnog pola ili pak na poslu.

lav21 Horoskop 11. januar  18. januar

Da biste izbegli bilo kakve nesporazume, budite otvoreni sa onima sa kojima radite ili sa kim već provodite vreme. Komunikacija vam je na odličnom nivou ove nedelje, što svakako treba da iskoristite zarad nekih budućih događaja. Imaćete i previše energije ove nedelje, ali savetujemo vam da malo ukočite kako biste došli do najboljeg rešenja.

devica31 Horoskop 11. januar  18. januar

Osećate se prepuni energije i želite da svoju vezu podignete na viši nivo. Međutim, ovo nikako nije dobar trenutak da napravite veliku odluku o budućnosti svoje veze ili čak poslovnog partnerstva. Stvari bi se mogle promeniti u toku narednih nedelja, pa je bolje da držite otvorene opcije za sada. Zabavljanje i bezbrižne večere za sada se čine kao najbolji izbor.

vaga21 Horoskop 11. januar  18. januar

Mnogo pažnje ćete usmeriti ka kući i porodici u toku ove nedelje. Bićete u kreativnom zanosu i sigurno će vam padati svakakve ideje na pamet kako da osvežite prostor u kom boravite i ulepšate na neki način početak nove godine. Takođe, možete biti veoma oduševljeni nekim poslovnim idejama koje će se svakako isplatiti kasnije u budućnosti. Napravite pauzu i opustite se!

skorpija21 Horoskop 11. januar  18. januar

Bićete zauzeti planiranjem ili razmišljanjem o nekom kompleksnom problemu, ali ćete dobiti povratnu informaciju kao pomoć ili savet od prijatelja ili poslovnog partnera. O čemu god da razmišljate, ne žurite se, bez obzira na to da li se radi o novcu ili o nekoj vezi. Stvari se mogu promeniti, a vi ćete onda morati da donesete neke nove odluke. Iako možda osećate pritisak da rešite probleme ili napravite potez, bolje je da se strpite i delujete spram situacije. To možete učiniti veoma dobro sa samo malo kreativnog razmišljanja.

strelac21 Horoskop 11. januar  18. januar

Ukoliko vam finansije dozvoljavaju da malo usporite sa poslom i napravite pauzu, obavezno to učinite. Ovo je nedelja kada malo planiranja i organizacije budžeta za narednih par meseci može ublažiti anksioznost i pomoći da osećate kontrolu nad svojom situacijom. Međutim, sredinom nedelje moguće da ćete imati nekih izdataka, naročito ako je u pitanju dobar provod. Malo promišljenosti nije naodmet, jer će vam uštedeti vreme kasnije.

jarac21 Horoskop 11. januar  18. januar

Ove nedelje ćete možda morati mnogo da razmišljate, diskutujete i planirate, ali ćete ipak biti u svom elementu. Verovatno nećete moći da računate na druge onoliko koliko ste se nadali, a to će vas samo osvestiti da se ubuduće ne oslanjate na njih previše. Što se tiče ljubavnih odnosa, moraćete da budete malo strpljivi.

vodolija21 Horoskop 11. januar  18. januar

Osećaćete potrebu da se povučete u neki svoj svet više nego ikad. To će vam pomoći da se opustite i napunite baterije. Naravno, i dalje ćete biti zauzeti svakakvim dužnostima, ali ukoliko malo zastanete dobićete drugačije sliku i sve će biti mnogo produktivnije.

ribe21 Horoskop 11. januar  18. januar

Vaš društveni život je bogatiji nego inače, a bićete u prilici i da učestvujete u nekim projektima ili se jednostavno zbližite sa prijateljima i porodicom. Pokušajte da ne brinete previše ako vam nešto fali u tim prijateljstvima ili ako primetite da su prijatelji udaljeniji nego inače. Samo se zabavljajte i ne razmišljajte previše.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments