Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ovan Horoskop 12. januar  18. januar

Sa Mesecom u vašem znaku kreće novi početak. Promena je neminovna, što može dovesti do uspeha. Na čelu su promene u karijeri, spremite se za akciju. Venera kreće u svoj solarni krug, možete sresti uticajne ljude na poslu. U ljubavi vam treba neko ko vas razume i ceni vaše radne navike.

Bik Horoskop 12. januar  18. januar

Na poslovnom planu vaš šef pokazuje pozitivan stav i vi možete prevazići sve, a sa akcionom planetom Mars u solarnom krugu, ne plašite se izazova u karijeri. Proširite svoju viziju, mislite o krupnim planovima i krenite napred sa poverenjem i sigurnošću. Kada se radi o ljubavi, pokušajte da dajete jasne poruke.

Blizanci Horoskop 12. januar  18. januar

Početak godine je sjajna prilika da prelistate svoj život. Skupite svoje misli. Kada znate šta želite da postignete, na pola puta ste do uspeha, a i druga polovina je spremna za akciju. Tu je novi početak u vezi novca, a tuđa sredstva vam mogu dati osećaj sigurnosti. Zarad ljubavi, potrudite se zajedno i idite napred.

Rak Horoskop 12. januar  18. januar

Promene u vašoj karijeri su brze, što znači da treba da usmerite svoju pažnju na najviše prioritete. Ostavite novogodišnja dešavanja na svoje mesto i vratite se u stvarnost. Dominiraju Mesec i niz drugih planeta u vašem znaku. Moguće je da upoznate divnu osobu, ali nemojte se zaletati.

Lav Horoskop 12. januar  18. januar

Vreme je da svoje snove pretvorite u stvarnost. Manje razmišljanja i više akcije je potrebno da krenete napred. Logika nema mesto u srcu, ne pokušavajte da dajete smisao ljubavi. Ako neko deluje od poverenja, ne mora da znači da je sve kao što priča, budite dobar slušalac i saznajte šta se zaista dešava.

Devica Horoskop 12. januar  18. januar

Idite u korak sa dešavanjima. Kada se slože sve kockice videćete efekat vaših akcija. Pazite na nivo vaše nervoze, manje brinite i rasporedite ostatak vremena na opuštanje i odmaranje. Vreme je za pregled svega – misli, tela i duha. Počnite iznova i zasijajte u punom sjaju.

Vaga Horoskop 12. januar  18. januar

Porodično okupljanje pomaže da izgladite nesporazume i krenete iznova. Komunikacija planeta i Mesec u vašem znaku olakšavaju vam da jasno kažete šta želite na koncizan i diplomatski način. Ne uplićete se u tuđe nevolje, nekada je bolje da ostanete nepristrasni.

Škorpija Horoskop 12. januar  18. januar

Možete da ostvarite svoje ciljeve u ovoj godini, ali budite oprezni da ne istrošite dane uzalud, preuzmite kontrolu i fokusirajte se na krupne stvari. Timski rad i saradnja sa drugima može vas dovesti do vrha top liste. Možete napraviti iskorak u ljubavi, ali nemojte biti nestrpljivi, neka sve dođe u svoje vreme.

Strelac Horoskop 12. januar  18. januar

Kada je u pitanju novac, tražite ono što želite, samo tako ga možete i dobiti. Možete biti iznenađeni ako vam tajni obožavalac iskaže ljubav. Na poslovnom planu, postavite svoja pravila i budite lider, a ne sledbenik. O svemu se može pregovarati, ne prihvatajte ne kao odgovor.

Jarac Horoskop 12. januar  18. januar

Mesec je u vašem znaku ove nedelje, što označava novi početak. Vaš život se transformiše. Ne opirite se promenama, one drastično mogu poboljšati stil vašeg života i finansije. Budite spremni da se prepustite bilo kojoj situaciji i ljudima uključenim u te promene. Ljubav, novac i slava mogu biti vaši, ali morate uložiti napor. Usmerite vašu pažnju ka budućnosti, a ne ka prošlosti.

Vodolija Horoskop 12. januar  18. januar

Možete da impresionirate nekoga sa svojim brzim i domišljatim umom, a to vam može pomoći da izgradite solidne temelje za budućnost. Sa Saturnom u vašem znaku, ova godina će biti nagrada za naporan rad u karijeri. Budite spremni na centar pažnje onih koji znaju za šta ste sposobni.

Ribe Horoskop 12. januar  18. januar

Vreme je da radite pametnije, ne napornije kada je u pitanju novac. Druge stvari se mogu odložiti, ali ne i stres, on će vas pratiti do kraja. Veze sa bliskim ljudima ili prijateljima prelaze na drugi nivo ove godine. Tražićete ljude saputnike, one koji imaju svrhu u vašem životu, a ne ljude koji samo zauzimaju prostor.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Editors choice